Thassian DeepBlue Fishing Tours

Bun venit la bord! Aventura de pescuit începe aici

Descoperiți aventura pescuitului în ape cristaline, cu Thassian DeepBlue Fishing Tours, din portul Limenaria. Bucurați-vă de locuri uluitoare și experiențe de neuitat

Thassian DeepBlue Fishing Tours, din portul Limenaria, vă oferă aventuri de neuitat în apele cristaline ce înconjoară insula Thassos.

”Suntem specializați în excursii de pescuit, oferind servicii atât pentru pescari experimentați, cât și pentru începători. Veți beneficia de echipamente performante și de îndrumare expertă pentru o experiență unică. Cu o pasiune pentru practicile durabile de pescuit și angajamentul de a păstra frumusețea naturală a Mării Egee, ne străduim să creăm momente de neuitat în mijlocul unei priveliști incredibile.”

Aveți șansa să explorați locuri uluitoare, dinspre mare – cum ar fi vestita lagună a sirenelor Giola și Mănăstirea Arhanghelului Mihail. Iar apele cristaline vă invită la o mult așteptată baie răcoritoare.

Iar despre pescuit – partea cea mai bună? Puteți să vă păstrați captura!
”Bun venit la bord! Aventura de pescuit începe aici.”

”Faceți cunoștință cu dragii noștri căpitani, Giannis și Giorgos, fruntea comunității noastre maritime. Cu mâinile lor arse de intemperii și zâmbetele calde, vă întâmpină și vă urează bun venit. Alăturați-vă lor într-o călătorie prin apele cristaline, explorând insula de smarald.”
Giannis și Giorgos nu sunt doar căpitani, sunt și buni povestitori, împărtășindu-vă secretele mării, moștenite din generație în generație. Dragostea lor pentru pescuit nu este doar o alegere de carieră – este o pasiune care răzbate prin măiestria cu care înfruntă fiecare val care lovește țărmurile.

Turul de dimineața
Excursia de o zi începe la ora 09:00 și se încheie la ora 15:30. La sosire, veți fi întâmpinați cu suc și cafea fierbinte. Barca vă conduce spre locul unde au fost aruncate plasele cu o seară înainte, pentru a le cerceta și a pescui. După această experiență, bărcile navighează spre plajele încântătoare la care se poate ajunge doar cu barca.

Tururi la apus
Aveți opțiunea să mergeți la un tur de după-amiază. Excursia începe la ora 17:00, iar întoarcerea este la ora 21:30. Un tur magic la apusul soarelui este o experiență pe care nu o veți uita niciodată. Aventura începe după-amiaza târziu, când soarele începe să se scufunde în orizont. Dacă doriți, puteți merge la pescuit cu undița în timpul turului.

”Creați-vă propriul traseu spre destinația aleasă și descoperiți magia insulei Thassos în tururile noastre private.”

Veniți, lăsați-vă grijile deoparte și porniți într-o escapadă unică. Cu Giannis și Giorgos ca ghizi, fiecare moment pe care îl petreceți explorând apele pline de viață este o comoară memorabilă. Bucurați-vă de soare, împliniți-vă visele și lăsați-vă în voia călătoriei pe mare, pentru a fi vrăjiți de farmecul insulei.

Rezervați-vă excursia de pescuit astăzi și aventura să înceapă!

Date de contact Thassian DeepBlue Fishing Tours:

Limenaria
Website: https://thassiandeepbluefishingtours.gr
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61558428186991
Instagram: https://www.instagram.com/thassiandeepblue_fishingtours/

Rezervări
Email: thassian.deepblue.fishing@gmail.com
Telefon: +30 694 632 9249

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - aventuri de neuitat în ape cristaline, cu echipamente performante; - explorări de locuri uluitoare, tur de dimineață sau tur la apus, trasee personalizate; - experiență de pescuit memorabilă; - doi căpitani pasionați de mare și buni povestitori.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos