Sto Lofo Apartments

Totul nou, confort, natură, liniște

Liniște în mijlocul naturii, la Sto Lofo Apartments, situate pe colinele Kaliviei de lângă Limenaria. Totul nou, confort, priveliște nesfârșită, până la mare

Sto Lofo Apartments sunt situate în zona Kalivia din Limenaria, într-o zonă liniștită, verde, înconjurată de livezi de măslini. Vila este situată pe o colină, chiar în afara satului Kalivia, cu o vedere frumoasă asupra mării și priveliște spre Limenaria și munții din jur. De altfel, Sto Lofo, în limba greacă, înseamnă ”pe deal”. Aici veți găsi liniște și natură, iar plaja, restaurantele și barurile sunt nu departe.

Este o vilă nouă, cu parter înalt și 2 etaje. Sunt două apartamente Duplex și un apartament la parter, fiecare putând găzdui 4 persoane. Sunt date în folosință în sezonul 2024.

Apartamentul de la parter are 25 m2.
Un duplex cu balcon foarte mare este de 25 m2 (acesta este la etajele 1 și 2), iar celălalt duplex care are bucătărie și living separat este de 40 m2 (acesta este la parter și etajul 1). În duplexul mare este TV. Apartamentele Duplex au o scară interioară către dormitor.
Fiecare apartament are intrare privată, o cameră de zi cu o canapea, un dormitor separat și o baie cu cabină de duș.
În dormitor este un pat dublu, iar în living este o canapea extensibilă.
Mesele pot fi pregătite în bucătăria bine utilată, care are plită, frigider, ustensile de bucătărie și fierbător electric.

Un al patrulea apartament în aceeași clădire va fi disponibil din 21-7-2024. Este un apartament mare (70 m2) la parter și etajul 1 cu 3 dormitoare, 2 băi și aer condiționat. Bucătăria separată are o masă cu scaune, un frigider/congelator, plită cu 4 ochiuri și o mașină de spălat.
Livingul are o canapea extensibilă și un televizor (canale grecești). Pe 2 balcoane sunt mese și scaune.
Potrivit pentru maxim 8 persoane.

Dotări

Aer condiționat
WiFi gratuit
Bucătărie
Mașină de cafea
Frigider
Ustensile de bucătărie
Plită electrică
Lenjerie și prosoape – lenjeria de pat se va schimba la fiecare 3/4 zile (în funcție de sejur)
Baie privată
Balcon cu vedere la mare
Zonă de luat masa în aer liber
Grătar.

Toate apartamentele au balcon mobilat, din care puteți admira livezile de măslini, iar în zare se vede marea.

Din complexul aflat în curs de finalizare, 3 apartamente sunt în prezent pregătite să-și primească oaspeții. Pe timpul verii, desigur, nu au loc activități de construcție. Prin urmare, familiile sau grupurile mai mari pot rezerva mai multe apartamente.

Apartamentele se află la câțiva pași de micul sat Kalivia, cu câteva taverne, un supermarket, o brutărie și o măcelărie.

Animata stațiune Limenaria, cu taverne, magazine, baruri, precum și plaja sunt la 5 minute de mers cu mașina. Centrul stațiunii și plaja din Limenaria se află la 1,3 km (19 minute de mers pe jos).

De aici puteți face plimbări minunate prin livezile de măslini și mai multe plaje frumoase sunt în apropiere, fie organizate, fie ascunse și liniștite. Puteți descoperi frumusețea insulei Thassos pe tot parcursul anului. Puteți face o vizită primăvara, pentru înflorirea exuberantă sau Paștele grecesc, vara pentru plajă și festivaluri și evenimente. Toamna marea este încă caldă și vreme bună pentru drumeții în munți. Iarna vă puteți bucura de liniște, puteți face plimbări lungi pe plajele goale sau beți un ouzo într-o cafenea din satele de munte.

Date de contact Sto Lofo Apartments:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/gaoz6QEN4cFbuqX99
Kalivia, Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/stolofoapartments

Rezervări
Email: stolofo@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/stolofoapartments
Telefon: +30 6945 949 819 Tanja

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kalivia Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare pitorească, pe colină, în mijlocul naturii, cu vedere panoramică până la mare; - apartamente moderne și bine echipate pentru confortul oaspeților; - în 5 minute de mers cu mașina ajungeți în centrul Limenariei și la plajă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos