Sun Sea Sailing

Condimentați-vă vacanța în Thassos navigând pe mare!

Experiențe de neuitat pe mare, cu Sun Sea Sailing din portul Limenas. Croaziere de zi, plimbări la apus și de noapte, escapade de weekend, chartere personalizate și evenimente speciale

Vă doriți o croazieră privată sau semi-privată, dimineața sau la apus de soare, un weekend de lux pe un iaht, o excursie de câteva zile, un eveniment privat uimitor? Sun Sea Sailing vă oferă tot ce aveți nevoie pentru o experiență unică, pe mare.
Este o afacere de familie, a unor navigatori pasionați, preocupați de protejarea mediului. Baza de plecare este în portul de agrement Limenas.

Iahtul Amfitriti este un Beneteau Oceanis 43 din anul 2011, complet echipat pentru o navigare sigură și confortabilă.

Puteți alege croaziere de zi, plimbări la apus și de noapte, escapade de weekend, chartere personalizate și excursii tematice.
”Suntem o afacere de familie, conduși de pasiunea noastră pentru navigație și dragostea noastră pentru soare, mare și țara noastră natală, Grecia. Insula Thassos este casa și baza noastră și ne-ar plăcea să facem vizita dumneavoastră aici de neuitat.”
La bordul iahtului Amfitriti îi veți întâlni pe Kostas și pe Evangelia. Kostas este căpitanul, ghidul, bucătarul, animatorul și fotograful dvs. personal. Kostas este un tânăr de 54 de ani, un visător multitalentat și în același timp un întreprinzător concentrat, cu o abordare relaxată a vieții și o experiență îndelungată în domeniul turismului și a ospitalității. Întrebați-l despre istoria insulei Thassos și cultura greacă și bucurați-vă de povești cu puțin „Kostas-twist”.
Online, la telefon și în port vă veți întâlni cu Evangelia, cea mai bună jumătate a lui Kostas și administratorul acestei afaceri. Vă va fi gazdă în timpul călătoriilor lungi și instructorul dvs. de yoga și meditație. Evangelia este o tânără de 47 de ani, născută și crescută pe insula Thassos, o cugetătoare, o performeră pasionată, un spirit liber, regina structurării și a planificării. Cereți-i sfatul atunci când vă planificați vacanțele grecești sau evenimentele speciale.
”Dragostea ne-a adus împreună, iar navigația ne este pasiunea comună care ne înflăcărează. Navigam cot la cot de ani de zile și avem multe experiențe să vă împărtășim.
Permiteți-ne să vă arătăm minunile Mării Egee de Nord și a uimitoarelor insule de aici. Amândoi suntem deținători de certificat de navigație și avem o educație de bază în mecanica iahturilor. Am reînnoit certificatul de prim ajutor și HLR. Pe lângă greacă, vorbim engleză și suedeză.”

”Suntem preocupați de protejarea mediului ambiant, cu noi explorați Thassos cu grijă pentru natură.

Ne simțim privilegiați să numim Thassos locul nostru de muncă. Donăm fonduri pentru inițiative și proiecte locale de mediu, ne străduim să păstrăm nealterată însăși esența naturii care ne-a captivat. Când vă îmbarcați în croazierele noastre, deveniți o parte esențială a efortului nostru colectiv. La fiecare bilet vândut se donează un euro, pentru protejarea mediului. Ca simbol al sprijinului dvs., veți primi o brățară specială, care arată angajamentul față de cauza noastră comună.”
”Sunteți pregătiți pentru o experiență de neuitat? Navigați cu noi, relaxați-vă, bucurați-vă de soarele grecesc și descoperiți zone izolate din nordul Mării Egee, accesibile doar cu barca. Condimentați-vă vacanța în Grecia cu o navigare pe mare, explorați natura uluitoare a insulelor din nordul Egeei, bucurați-vă de o plajă relaxantă pe punte, urmărind plajele și golfurile uimitoare. Aventurați-vă pe mare, socializați și încheiați-vă ziua urmărind apusul perfect, la înapoierea în port.
De asemenea, vă putem ajuta să planificați nunți, cereri în căsătorie, petreceri și alte evenimente. Contactați-ne pentru a afla tot ce aveți nevoie pentru o experiență unică.”

Date de contact Sun Sea Sailing:

Telefon: 0030 6983105571, 0046 702490775, 0030 6975532490

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - experiențe personalizate și unice pe mare; - echipaj pasionat și profesionist, preocupat de protejarea mediului; - confort și siguranță; - posibilitatea de a explora zone mirifice din nordul Mării Egee.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos