Mouragio Mediterranean Cuisine

Specialități locale autentice, într-un local tradițional, lângă mare

Taverna tradițională Mouragio Mediterranean Cuisine vă așteaptă cu specialități locale și preparate proaspete și gustoase, în Limenaria, lângă mare

În centrul Limenariei, în sudul insulei Thassos, taverna tradițională Mouragio își primește oaspeții din anul 1990, într-o clădire cu o remarcabilă arhitectură neoclasică, situată pe pasajul pietonal, cu ieșire și spre mare.

Aici poți ceda tentației de a încerca specialitățile locale, meze-urile (gustările) și peștele proaspăt, pentru a simți cu adevărat că ești în vacanță, în Grecia.

Proprietarul, care este și bucătarul, devotat bucătăriei mediteraneene, cu dragoste pentru meseria sa, folosește cele mai bune ingrediente pure și ulei de măsline extravirgin proaspăt, produs din livezile din Thassos.

Recomandările bucătarului sunt preparatele mediteraneene, precum spaghetele cu fructe de mare.

De asemenea, vă recomandă felurile de mâncare din meniul zilei,  gătite tradițional, fructe de mare la grătar și supă de pește de la doamna Maria.

Într-o ambianță deosebită, chiar pe malul marii, puteți să alegeți dintr-un meniu variat: mâncare tradițională, peste și fructe de mare proaspete, aperitive și salate. Aici găsiți exact ceea ce va place pentru un prânz bun sau o seară de neuitat! Doar mâncare grecească adevărată, tradițională, de cea mai bună calitate!

Date de contact Mouragio Mediterranean Cuisine:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/GB8aQEDjYLL7cEjF7
Limenaria

Facebook: https://www.facebook.com/MouragioMediterraneanCuisine
Instagram: https://www.instagram.com/mouragio.restaurant.thassos/

E-mail: mouragio.thasos@hotmail.com
Telefon 1: +30 2593051178
Telefon 2: +30 6948321807

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - specialități locale și pește proaspăt, într-o renumită tavernă tradițională; - bucătarul priceput, care folosește doar ingrediente de cea mai bună calitate, pentru o experiență culinară autentică mediteraneană; - atmosferă liniștită și plăcută, la malul mării în Limenaria.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos