Sonia’s Fast Food

Repede, bun și ieftin

Sonia’s Fast Food, pe strada pietonală din Limenaria – preparate proaspete – gyros, sandvișuri, clătite. Gust bun, servire rapidă, preț rezonabil.

Preparate proaspete, bune și la preț rezonabil găsiți la Sonia’s Fast Food, pe strada pietonală din Limenaria, paralelă cu faleza.

”Vă este foame ? Haideți la noi și o să fiți pe deplin mulțumiți! ”

Preparatele și sandvișurile sunt realizate la comandă, în fața dumneavoastră și le puteți savura într-un spațiu foarte prietenos. Terasa este chiar în zona pietonală și este deschisă până seara târziu.

Gustări pe placul clienților, la prețuri accesibile, servire rapidă pe tot parcursul zilei. Vă puteți alege preparate la minut, gyros de porc sau de pui, souflaki, salate, clătite, băuturi răcoritoare, cafea, bere.

Poate cel mai bun gyros din Limenaria: carne proaspătă, legume proaspete, cel mai bun tzatziki. Gustul autentic grecesc pe care îl căutați în vacanță.

Specialități grecești autentice.

Sunt disponibile servicii de take away și delivery.

Cea mai bună calitate, cele mai bune prețuri!

Date de contact Sonia’s Fast Food:

https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 7594?hl=en
Limenaria, Thassos
https://www.facebook.com/odowGeuseonsonias/

Comenzi
Tel. : +30 2593058441
Mobil: +30 6973935734

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - preparatele realizate la comandă, proaspete și delicioase; - prețurile accesibile și servirea rapidă pe tot parcursul zilei; - terasă, atmosferă prietenoasă; - oferta culinară de cea mai bună calitate la prețuri competitive.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos