Coffee’s Heart

Gust autentic

Coffee’s Heart din satul de munte Theologos – loc de relaxare și răsfăț cu gustări și deserturi proaspete și bune

Din sezonul 2020, inima satului tradițional Theologos, barul cafenea Coffee’s Heart vă așteaptă pentru momente de relaxare, însoțite de gustări și deserturi proaspete și bune!

”Aici puteți începe ziua cu un mic dejun delicios, putând continua să ne fiți oaspeți cât este ziua de lungă, până târziu în noapte!”

Clătite dulci și sărate sunt preparate cu măiestrie chiar în fața dumneavoastră. Sandwish-uri, snaks-uri și gustări vă prind bine pentru plimbarea pe străduțele pitorești sau până la spectaculoasa cascadă. Sau poate doriți o salată cu ingrediente foarte proaspete?

Iar dacă doriți ceva dulce oferta este variată: wafe, deserturi, dulciuri tradiționale, prăjituri, înghețată.

Inghețata merită o atenție deosebită. Sunt nenumărate sortimente din care vă puteți alege combinația preferata. In zilele toride de vară, este exact ceea ce vă trebuie pentru a vă continua plimbările înviorați.

Desigur, toate acestea pot fi însoțite de inconfundabilele cafele illy, sucuri fresh, bere și vinuri de calitate, cocktail-uri cu sau fără alcool, long- drinks – pe alese! Vă va fi greu să vă desprindeți de un loc atât de plăcut și primitor.

Sunt disponibile servicii Take Away.

In plimbările prin pitorescul sat Theologos, nu uitați să vă opriți pentru ceva bun, care să vă meargă la inimă! Pentru ca Thassos nu înseamnă doar plajă și mare!

Date de contact pentru Coffee’s Heart

Localizare: https://maps.app.goo.gl/WSbiv6R8Sbv3hVBs5
Theologos
Facebook: https://www.facebook.com/CoffeesHeart
Tel.: +30 6949967322

 

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Theologos
Direcții

Recomandăm pentru: - experiența autentică: atmosfera tradițională aduce amintiri și bucurie fiecărui vizitator; - diversitatea culinară: de la clătite dulci la salate, oferim opțiuni delicioase variate; - extinsă disponibilitate: ne deservim clienții de la micul dejun până târziu în noapte; - calitatea superioară: cafele illy, vinuri fine și deserturi proaspete, totul excelent!

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos