Real Holidays

Experți locali

Real Holidays, compania locală din insula Thassos, de care aveți nevoie pentru a vă transforma vacanțele din bune în memorabile!

Real Holidays, experiențe memorabile în Thassos. Rezervări profesioniste, excursii captivante și transferuri eficiente. Descoperiți, explorați, trăiți!

Rezervări pentru grupuri, excursii de o zi și croaziere, transferuri, închiriere de mașini, toate tipurile de experiențe și activități în Thassos.

Beneficiați de servicii de calitate pentru o planificare optimă a vacanțelor în Thassos. Rezervările pentru grupuri sunt gestionate profesionist, iar echipa se asigură că fiecare detaliu este pus în aplicare impecabil. Excursiile de o zi sunt create pentru a oferi o incursiune perfectă în frumusețile locale, iar croazierele oferă o perspectivă unică asupra peisajelor spectaculoase.

Transferurile sunt eficiente și confortabile, facilitând deplasarea în insulă. Apelând la flota de mașini de închiriat, veți avea flexibilitatea de a explora insula în ritmul dorit. Descoperiți tot ce Thassos are de oferit, de la plaje idilice la trasee montane captivante, cu gama diversificată de experiențe și activități.

Un al doilea departament este un operator de turism, care organizează excursii de mai multe zile,  în Grecia și în alte țări. Cu itinerarii bine planificate și facilități de cazare și transport  de înaltă calitate, Real Holidays vă asigură că fiecare călătorie devine o poveste de neuitat.

Biroul firmei se află în Skala Prinos, dar rezervări puteți face și on-line, iar confirmarea o veți primi rapid.

Economisiți timp și bani! Clienții pot găsi și rezerva tot ce au nevoie pentru vacanțe memorabile în Thassos, la Real Holidays!

Date de contact Real Holidays:

Locație: https://maps.app.goo.gl/PpmKqoY822rcUCs9A
Website: https://www.realholidaysgreece.com/
Facebook: https://www.facebook.com/RealHolidays/

Rezervări
Email: info@realholidaysgreece.com
Telefon: +302593071718

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - planificarea și organizarea impecabilă a vacanțelor în Thassos; - experiențele diversificate: acoperă o gamă variată de activități și trasee captivante; - eficiență și confort: transferuri și mașini de închiriat pentru deplasări flexibile; - excursii de mai multe zile în Grecia și străinătate.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos