Fishing Boat Trip Thassos

Excursii atractive cu Fishing Boat Trip Thassos

Bucurați-vă de excursii atractive cu Fishing Boat Trip Thassos!

Sunteți în căutarea unei excursii cu barca de pescuit în Thassos? Fishing Boat Trip Thassos organizează excursii atractive, cu pornire din portul Skala Kallirachi (sau Limenaria). Puteți alege excursii de 6 ore, de 10 ore sau program personalizat – caz în care veți avea barca doar pentru grupul dvs. Vedeți cum pescuiesc profesioniștii, apoi veți avea șansa de a pescui direct din barcă! Vizitați plaje izolate. faceți snorkeling în ape cristaline și bucurați-vă de una din cele mai frumoase zile de vacanță!

Ce include excursia cu barca de pescuit în Thassos?

Vedeți cum pescuiesc profesioniștii locali în Thassos. În funcție de zi și de condițiile meteo, veți observa fie pescuit profesionist la plasă, fie pescuit cu cârlig.
Prindeți-vă propriul pește folosind firul de pescuit. Barca se va opri într-un loc ales, iar dvs. veți avea șansa de a pescui direct din barcă!
Accesați plaje izolate. Thassos este plin de plaje uimitoare, dar cele spectaculoase sunt cele accesibile doar cu barca. Veți avea o plajă întreagă doar pentru dvs.!
Faceți snorkel în ape cristaline. Excursia cu barca vă va duce într-un loc ideal pentru a face snorkeling, unde condițiile apei și împrejurimile vă vor uimi!

Cât durează călătoria și care este programul?

Puteți alege între trei călătorii diferite:

Jumătate de zi (6 ore): De la 6 dimineața până la prânz.
Veți vedea mai întâi cum pescuiesc profesioniștii. Puteți să vă aduceți un sandviș sau un mic dejun la pachet și puteți mânca în barcă în timp ce urmăriți căpitanul și marinarul pescuind. Apoi, căpitanul vă va duce într-un loc unde vă puteți prinde propriul pește cu firul de pescuit. La final veți vizita o plajă retrasă și veți avea ocazia să înotați în ape cristaline.

Ziua întreagă (10 ore): De la 6 dimineața până 4 după-amiaza. Include o masă gratuită (amiaza) în barcă.
Itinerarul este același cu excursia de jumătate de zi. Veți avea mai mult timp pentru a vă prinde pește în două locații. În plus, barca vă va conduce către o plajă mai îndepărtată și mai pitorească. La prânz, vă veți bucura de o masă gratuită pe barcă. Prânzul va include supă de pește, pâine, salată și o băutură răcoritoare.

Personalizat (oricâte ore doriți): Dacă sunteți un grup și doriți să aveți barca doar pentru dvs., fără alți oaspeți, puteți decide să rezervați întreaga ambarcațiune. Apoi, puteți alege propriul itinerariu, ora și ceea ce doriți să includeți în călătorie. Puteți face un itinerar personalizat și puteți vizita orice parte a insulei doriți. Poate fi orice, de la o scurtă excursie pentru pescuit în aer liber până la un tur complet al insulei. Puteți discuta posibilitățile cu căpitanul sau puteți cere recomandări.

De unde începe excursia cu barca de pescuit Thassos?

Excursia începe de obicei în portul din Skala Kallirachi, dar se poate pleca și din portul din Limenaria.

Câți pasageri poate lua barca?

Barca poate transporta până la 12 pasageri, inclusiv căpitanul și echipajul. Deoarece are 10 metri lungime, veți avea spațiu mai mult decât suficient pentru a vă deplasa sau a vă sta și a vă bucura de croazieră.

Cât costă călătoria?

Excursia de jumătate de zi costă 50 de euro de persoană, iar pe vapor vei fi cel puțin 5 pasageri.
Excursia de o zi completă costă 75 de euro de persoană, inclusiv masa gratuită la prânz. De asemenea, veți fi cel puțin 6 pasageri în barcă.
Costul călătoriei personalizate va varia în funcție de itinerar. Pentru a vă oferi o estimare aproximativă, costul închirierii bărcii pentru 3-5 ore ar fi de aproximativ 250 de euro. Deci, dacă sunteți 9 în grup, costul poate fi de până la 28 de euro de persoană.

Bucurați-vă de excursii atractive cu Fishing Boat Trip Thassos!

Date de contact Fishing Boat Trip Thassos:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/9bqv8vfxKhgnUT55A
Skala Kallirachi
Website: https://staythassos.gr/fish/

Rezervări
Email: fish@staythassos.gr
Telefon: +306955445594 Dimitrios

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Kallirachi
Direcții

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos