Loukoulos Restaurant

Rafinament autentic, seri cu muzică LIVE

Loukoulos Restaurant din Potos este renumit pentru experiențe culinare memorabile, inclusiv delicii tradiționale grecești. Seri speciale, cu muzică LIVE. Atmosfera relaxantă și meniul divers satisfac gusturile rafinate ale oaspeților.

Loukoulos Restaurant, amplasat în Potos pe strada ce coboară din șoseaua de centură spre centru, reprezintă o alegere inspirată, pentru un prânz gustos sau o cină memorabilă.

Localul, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai remarcabile din Potos, oferă o gamă diversă de delicii culinare, inclusiv gusturi tradiționale grecești, garantând experiențe culinare memorabile. În plus, atmosfera relaxantă a barului din zona piscinei aduce momente de destindere, completate de muzică plăcută.

Loukoulos servește micul dejun, prânzul și cina, satisfăcând gusturile rafinate ale oaspeților de dimineața, până seara târziu.

Meniul bogat cuprinde atât preparate tradiționale grecești, cât și opțiuni internaționale, inclusiv pește proaspăt și fructe de mare.

O selectă varietate de vinuri, bere, Ouzo și Tsipouro locale, alături de băuturi răcoritoare, însoțesc fiecare delicatesă aleasă.

Luarea mesei la Loukoulos devine o experiență familială de neuitat. Micuții oaspeți se pot bucura de terenul de joacă aflat în apropiere, în timp ce părinții se relaxează și socializează.

Iar dacă doriți cazare în Potos, la doar 60 metri de mare și la 100 metri de centrul stațiunii, dar într-o zonă liniștită, Hotelul Potos este o opțiune perfectă. Astfel veți avea în același complex și cazare și opțiuni de masă.

Potos Hotel

Piscina și barul răcoros de la Loukoulos vă vor încânta cu băuturi reci pe tot parcursul zilei și în serile plăcute. Variația bogată de cafele, sucuri, băuturi răcoritoare, beri, băuturi spirtoase și mixte completează oferta.

Fiecare sâmbătă seara devine specială la Loukoulos Restaurant, cu o noapte grecească ce include muzică live și dans, pentru o experiență completă de vacanță.

Echipa Loukoulos vă așteaptă cu bucurie la restaurantul din Potos, oferind o atmosferă distinsă și o experiență gastronomică memorabilă.

Date de contact Loukoulos Restaurant:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.60488
Potos
Website: https://www.hotelpotos.com/en/
Facebook: https://www.facebook.com/hotelpotos

Rezervări
Tel.: +30 2593051416
E-mail: info@hotelpotos.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - diversitatea culinară: delicii tradiționale și internaționale; - atmosfera relaxantă și muzica creează momente de destindere; - serviciul complet: micul dejun, prânzul și cina; - experiența familială: terenul de joacă pentru copii completează atmosfera prietenoasă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos