Kleopatra Seaview 2

Confort și vedere la mare

Kleopatra Seaview 2 – un apartament spațios în Skala Maries, aproape de plajă, cu 3 dormitoare, 3 băi, living, bucătărie și terasă cu vedere splendidă la mare

Kleopatra Seaview 2 este un apartament confortabil și convenabil, situat în pitorescul sat Skala Maries, chiar lângă mare.

Este un apartament mare, cu 3 dormitoare, 3 băi cu duș, living, bucătărie, terasă și balcoane. Apartamentul este situat la etajul 1 – ultimul etaj al vilei, cu intrare separată.
Fiecare dormitor are 2 paturi de o persoană, dulp și balcon. Două dintre dormitoare au intrare directă în baia proprie. In a treia baie, intrarea se face din hol.
În living este o canapea și televizor.
În bucătărie există aragaz cu plită și cuptor, hotă, frigider mare, masă și scaune, ustensile de bucătărie.

Apartamentul are o terasă mare, cu o vedere splendidă la mare.

Pe terasă se iese atât din living cât și dintr-unul din dormitoare. Terasa are amenajat loc de luat masa și de recreere.

Apartamentul este foarte aproape – la 80 m de plaja din golful central. La cca 350 m este renumita plajă Atspas, cu nisip fin și intrare lină în apă, ideală pentru familii cu copii. În apropiere sunt taverne renumite, un minimarket, farmacie și brutărie.

Date de contact Kleopatra Seaview 2:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/UqTEnQvviVqacPLDA
Skala Maries

Rezervări
Email: xalkiakleopatra@gmail.com
Telefon: +30 694 929 5565

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm pentru: - vedere splendidă la mare de pe terasă; - amplasare la doar 80 m de plaja centrală și 350 m de plaja Atspas. - trei dormitoare, fiecare cu balcon; - aproape de taverne, minimarket, farmacie și brutărie.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos