San To Spiti Sas

Ca acasă

La San To Spiti Sas vă simțiți ca acasă – două apartamente confortabile, în Skala Maries, la 350 m de plaja Atspas

San To Spiti Sas (Ca acasă) este o vilă situată în micul sat de pescari Skala Maries, într-o zonă liniștită. La 350 m (3 minute de mers pe jos) se află cunoscuta plaja Atspas, cu nisip fin și intrare lină în apă, ideală pentru familiile cu copii.

Vila are două apartamente, unul la parter și unul la etaj. După cum îi spune și numele, aici vă veți simți bine, ca acasă.

Fiecare apartament are un dormitor, living cu zonă de relaxare și TV și zonă de bucătărie. Bucătăria este complet utilată, cu frigider mare, plită, hotă, ceainic, prăjitor de pâine și filtru de cafea.
Baia este cu duș.
Terasa vă oferă o frumoasă vedere la mare.
Apartamentul de la parter are două paturi de o persoană, un pat dublu și un fotoliu extensibil. Se pot caza cinci persoane (4 adulți +1 copil).
Apartamentul de la etaj are două paturi de o persoană și o canapea extensibilă pentru două persoane.. Este potrivit pentru a găzdui patru persoane.

Facilități:

Aer condiționat
WiFi
Televizor
Bucătărie
Frigider mare
Baie
Uscător de păr
Balcon
Plase de țânțari
Grătar în aer liber
Grădină
Parcare privată
Animalele de companie sunt binevenite.

În curte este amenajată o zonă de relaxare, cu grătar, care poate fi folosită de oaspeții ambelor apartamente.

La 300 m este cel mai apropiat supermarket, iar centrul satului, cu taverne tradiționale renumite, brutărie și patiserie este la 900 m. Tot în centru este și o plaja, iar o a treia plajă și un parc de distracție acvatic se află spre celălalt capăt al satului.

Date de contact San To Spiti Sas:

Rezervări
Email: xalkiakleopatra@gmail.com
Telefon: 0030 694 929 5565

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare în zonă liniștită, în Skala Maries, aproape de plajă; - apartamente confortabile, echipate complet și cu facilități moderne; - priveliște încântătoare la mare de pe terasă; - terasă în curte, grătar și zonă de relaxare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos