Rainbow Apartments

Relaxare, confort

Rainbow Apartments, confort și relaxare la 150 m de malul mării, în Golden Beach – Skala Potamia. Grădină frumos amenajată, zonă liniștită, printre măslini

Rainbow Apartments sunt amplasate la doar 150 de metri de malul mării, în Golden Beach – Skala Potamia. și vă oferă cazare într-o ambianță frumoasă și liniștită, cu o splendidă vedere la munte, în care dumneavoastră, familia și prietenii dvs. puteți avea o vacanță plăcută.

Sunt 5 apartamente care pot găzdui confortabil 2-7 adulți / copii. Au toate facilitățile și dotările necesare pentru ca să vă simțiți ca acasă în timpul vacanței, au aer condiționat și Wi Fi.
Apartamentele sunt spațioase, cu un aspect elegant. Acestea sunt formate dintr-un dormitor, living cu televizor, chicinetă, masă, baie.
Dormitorul are un pat dublu mare care poate găzdui două persoane.
Livingul are o canapea extensibilă în care pot dormi încă două persoane sau trei copii. Se poate amplasa un pat pliant suplimentar în camera de zi sau un pat pentru bebeluși.
Chicineta este complet echipată cu frigider, aragaz, boiler, veselă și tot ce aveți nevoie pentru a pregăti o gustare sau o masă.
Baia este placată cu gresie, are cadă și uscător de păr.

Grădina este foarte mare și frumoasă cu un loc de joacă pentru copii, unde se pot distra și se pot juca în siguranță. Există un grătar în aer liber cu o zonă de relaxare.

Parcarea umbrită este pusă la dispoziția vizitatorilor, pentru a le asigura confortul.

Amplasate într-o zonă liniștită a Skala Potamia, printre plantații de măslini, apartamentele oferă un ambient liniștit și reconfortant.

La doar o scurtă plimbare (300 de metri), se întinde Golden Beach, oferind oportunități de relaxare la malul mării.

Date de contact Rainbow Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75369
Skala Potamia
Website: https://www.rainbow-apartments.gr/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=uD021uLhxxE

Rezervări
E-mail: info@rainbow-apartments.gr
Tel: +30 25931 10072; Tel: +30 25931 10150; Mob: +30 69488 98154

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - apartamente spațioase și confortabile; - cadrul minunat în Skala Potamia, printre plantații de măslini; - chicinetele echipate; - grădină mare, frumos amenajată, loc de joacă, zonă de grătar.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos