Lila’s Perfumerie

Parfumuri și produse cosmetice de calitate

Magazinul Lila’s Perfumerie din Potos – produse cosmetice grecești naturale, parfumuri franțuzești celebre și produse de îngrijire personalizate.

Magazinul Lila’s Perfumerie se află în cosmopolita stațiune Potos, în zona pitorească cu magazine, pe prima străduță paralelă cu faleza. Lila’s Perfumerie vă oferă:

  • produse cosmetice grecești pe bază de ulei de măsline (pentru față, păr, corp);
  • cosmetice din plante din Grecia cu lavă vulcanică;
  • mai mult de 400 de parfumuri franțuzești faimoase;
  • produse cosmetice – loțiune corporală, ulei de corp, gel de duș și balsam după bărbierit personalizate cu parfumul preferat.

”Principalul nostru produs sunt parfumurile de marcă, gamă pe care avem grijă să o îmbogățim constant. Acestea sunt disponibile în ambalaje de sticlă de lux. De altfel, pentru iubitorii de combinații, parfumurile de marcă sunt însoțite de geluri de duș unice, creme de corp, ulei de corp, loțiune de păr și after shave.

În magazinul nostru veți găsi și o varietate de produse cosmetic de la firme renumite, care pot devin cosmeticele dvs. preferate. Toate gamele de îngrijire și frumusețe pentru față și corp sunt preparate cu ulei de măsline grecesc și extracte organice fără parabeni. Sunt de calitate și testate dermatologic.”

Vă așteaptă și idei originale de cadouri, lumânări parfumate și diverse accesorii.

Date de contact Lila’s Perfumerie:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.60588
Potos

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - produsele cosmetice grecești naturale, bazate pe ulei de măsline de calitate; - oferta variată, parfumuri celebre; - articolele personalizate cu parfumul preferat.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos