Kleopatra Sea View

Apartament spațios, la 100 m de plajă, cu vedere splendidă la mare

Kleopatra Sea View din Skala Maries, un apartament confortabil, la 100 m de plajă și cu o splendidă vedere la mare.

Kleopatra Sea View este o locuință spațioasă, situată în Skala Maries, pe a doua stradă paralelă cu țărmul. La aproximativ 100 de metri este plaja Atspas, caracterizată de nisip fin și o intrare lină în mare.

Este un apartament mare și confortabil, având o suprafață de 110 metri pătrați și ocupă etajul al doilea, fiind oferit pentru închiriere pentru prima dată în sezonul 2023.

Sunt 3 dormitoare, două dintre acestea dotate cu câte un pat dublu, iar al treilea cu un pat de o persoană și un pătuț pentru copii. In livingul spațios sunt două canapele extensibile.

Capacitatea maximă de cazare este de 5 adulți și 2 copii.

În living-ul extrem de spațios, veți găsi un televizor, o zonă dedicată relaxării și un spațiu destinat luării mesei.

Bucătăria este complet utilată, inclusiv cu plită, cuptor și frigider mare, furnizându-vă toate ustensilele necesare pentru gătit.

În baia cu cadă, vă stă la dispoziție o mașină pentru spălat rufe, oferindu-vă un plus de confort în vacanța dumneavoastră.

Dotările și facilitățile includ aer condiționat și încălzire, Wi-Fi gratuit, televizor LCD cu ecran plat, precum și o terasă și balcon. Toate camerele au acces direct la terase. Terasa mare, orientată spre fațadă, vă va oferi o priveliște magnifică la mare și mai ales apusuri de neuitat.

Date de contact Kleopatra Sea View:

Localizare: Skala Maries
Facebook: https://www.facebook.com/kleopatraseaview

Rezervări
Email: xalkiakleopatra@gmail.com
Telefon: +30 694 929 5565

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm pentru: - aproape de plajă, cu priveliște magnifică la mare; - apartament spațios de 110 mp, ideal pentru familii numeroase; - dotările complete: bucătărie utilată, mașină pentru spălat rufe; - confort și relaxare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos