Kleio’s Loft

Apusuri unice

Kleio’s Loft din Skala Maries, un apartament spațios, convenabil, cu vedere la mare.

Situat la doar 2 minute de centrul pitoresc al satului pescăresc Skala Maries, apartamentul este spațios, putând găzdui până la patru persoane.  Apartamentul este amplasat pe două nivele, cu vederi spectaculoase la mare și la minunate apusuri de soare.

Apartamentul are o bucătărie complet utilată cu plită/cuptor, prăjitor de pâine, ceainic, frigider/congelator, wifi gratuit. Este un apartament convenabil, confortabil, o cazare perfectă pentru ca o familie să se simtă ca acasă.

Vedere panoramică la mare!

Experimentați adevărata viață de sat grecesc cu o vedere panoramică la Skala Maries, la mare și chiar la Kavala, în timp ce vă relaxați în confortul propriei case, departe de casă!

In apropiere, la distanță de câteva sute de metri sunt 3 plaje frumoase, amenajate, inclusiv un Aqua Park. Skala Maries se mândrește cu o varietate bogată de taverne și baruri, aducând oamenii în mijlocul vieții autentice a satului grecesc.

Din Skala Maries puteți porni în explorarea insulei – la plajele renumite, pe drumuri de munte, la situri arheologice sau în Capitala insulei Limenas cu nenumărate taverne, restaurante, beach baruri, magazine și locuri de distracție.

Alegeți Kleio‘s Loft și experimentați tot ceea ce ar trebui să fie o vacanță relaxantă!

Date de contact Kleio’s Loft:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu
Skala Maries

Rezervări
Email: leontarakisd@gmail.com
Tel.: +30 6944263507; +30 6944878732

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștile spectaculoase: mare, apusuri de soare; - confort; - taverne autentice în apropiere.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos