Inesa

Tradiție, calitate, autenticitate

Magazinul Inesa din Limenaria, suveniruri autentice și produse locale. Descoperiți farmecul Greciei în fiecare detaliu, bucurându-vă de produse tradiționale de calitate.

Inesa este un magazin cu produse tradiționale grecești și suveniruri, situat pe strada pietonală din Limenaria, paralelă cu faleza.

Aici găsiți ulei de măsline virgin și extravirgin, măsline de cea mai bună calitate, condimente autentice și ouzo tradițional. Tot aici puteți alege din diverse sortimente de gemuri tradiționale, halva produsă local sau din alte zone din Grecia, precum și produse naturale de îngrijire corporală.

Pentru acasă, vă vor fermeca suvenirurile autentice, de la popularii magneți, până la ustensile din lemn de măslin.  Idei de cadou sau pentru grădina dvs.: puieți de măslin și flori locale în ghivece, pentru a îmbogăți frumusețea naturală a casei dumneavoastră.

Simona, proprietara româncă, oferă clienților nu doar produse deosebite, ci și o experiență de cumpărături plăcută, unde calitatea și autenticitatea sunt prioritare.

Descoperiți farmecul Greciei autentice și bucurați-vă de o selecție de produse tradiționale, suveniruri de calitate, dintr-o vacanță de neuitat.

Date de contact Inesa:

Localizare: Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100070608709922
E-mail: inesachakhoian@yahoo.com
Tel.: +30 6948837513 Simona Crișan

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - suveniruri și produse grecești autentice; - gama extinsă de produse tradiționale locale; -ulei și măsline de calitate; - idei de cadou pentru acasă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos