Inesa

Suveniruri tradiționale și bijuterii

La magazinul Inesa din Limenaria găsiți suveniruri autentice și bijuterii. Descoperiți farmecul Greciei în fiecare detaliu, bucurându-vă de produse de calitate.

Inesa este un magazin cu suveniruri tradiționale grecești și bijuterii, situat pe strada pietonală din Limenaria, paralelă cu faleza.

Aici găsiți obiecte artizanale lucrate în lemn de măslin, care pot fi un cadou inedit. O gamă variată de condimente autentice și ouzo tradițional – ambalate în cutii cadou vă pot aminti de savorile grecești.

Tot aici puteți alege produse naturale de îngrijire corporală, cu ulei de măsline și ingrediente deosebite în compoziție.

Articolele pentru plajă – pălării, coșuri și genți în modele noi și din materiale naturale vă vor fermeca.

Sigur vă va fi greu să vă decideți în alegerea bijuteriilor – cercei, inele, brățări, pandantive cu motive grecești, într-o gamă variată de modele și stiluri vă așteaptă.

Pentru acasă, alegeți suvenirurile autentice, de la popularii magneți, până la ustensile din lemn de măslin!  Idei de cadou sau amintiri din vacanța dumneavoastră în Thassos vă așteaptă la magazinul Inesa din Limenaria.

Simona, proprietara româncă, oferă clienților nu doar produse deosebite, ci și o experiență de cumpărături plăcută, unde calitatea și autenticitatea sunt prioritare.

Descoperiți farmecul Greciei autentice și bucurați-vă de o selecție de suveniruri de calitate și bijuterii, dintr-o vacanță de neuitat.

Date de contact Inesa:

Localizare: Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100070608709922
E-mail: inesachakhoian@yahoo.com
Tel.: +30 6948837513 Simona Crișan

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - suveniruri și produse grecești autentice; - bijuterii într-o gamă variată, articole pentru plajă; - idei de cadou pentru acasă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos