Hotel Molos

Confort și lux, la malul mării

Molos Hotel în Limenaria – cazare de lux, camere elegante cu vedere la mare, facilități premium, amplasare la 20 m de mare.

Molos Hotel este un frumos hotel recent renovat, situat în partea de sud a insulei, în orașul pitoresc Limenaria.

Principala filozofie a proprietarilor și personalului hotelului este de a se perfecționa în mod constant atât factorul uman cât și facilitățile de cazare, cu unicul scop de a oferi oaspeților cazare confortabilă și luxoasă, precum și servicii de înaltă calitate și de a le transforma vacanța într-o experiență de neuitat.

O atenție deosebită a fost acordată în proiectarea și decorarea camerelor, asigurându-ne totodată că acestea vor îndeplini standardele înalte de calitate și vor fi dotate cu toate facilitățile necesare care vor garanta un sejur plăcut și relaxant.

Sunt camera duble, cu vedere la mare sau vedere laterală și camere triple.

Camera dublă are suprafața de 15 m². Are un decor elegant și este ideală pentru cupluri, deoarece poate găzdui până la două persoane. Camera dispune de un pat dublu, mini frigider, o baie modernă cu duș și toate facilitățile necesare care vă vor face să vă simțiți ca acasă.

Puteți alege camera cu vedere la mare, care au acces direct la un balcon mobilat cu vedere la apele fascinante ale Mării Egee. Sau puteți alege camera cu acces direct la un balcon mobilat cu vedere laterală.

Camera triplă are suprafața de 20 m². Este spațioasă, decorată elegant și oferă un pat dublu de o persoană, precum și o canapea extensibilă care poate găzdui până la trei persoane. Camera dispune de asemenea de un living spațios, mini frigider, o baie moderna cu dus si toate facilitățile necesare care vă vor face să vă simțiți ca acasă.

Facilități

Aer condiționat
Balcon
Baie
Automat de cafea
Ceainic electric
Televizor cu ecran plat
Uscător de păr
Plasă contra țânțarilor
Mobilier de gradină
Frigider
Seif
Canale prin satelit
Papuci
Prosoape

Molos Hotel se afla în stațiunea Limenaria, la 40 km la sud de Limenas – capitala insulei, la 23 km distanță față de Prinos – cel de-al doilea port al insulei. Amplasarea este chiar pe faleza stațiunii, la 20 m de mare.

Situat ideal, la doar câteva minute de plaja din Limenaria și aproape de majoritatea magazinelor și restaurantelor, Molos Hotel poate fi cea mai bună alegere pentru vacanțele dumneavoastră de vară.

Un mare avantaj îl constituie posibilitatea de a lua mic dejunul și cina la renumitul Restaurant Molos, cu terasa aflată pe malul mării.

Molos Restaurant

Date de contact Hotel Molos:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/wsuvnR8dcsYGPrSd9
Limenaria
Website: http://www.molos-hotel.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/molos.hotel/?fref=ts

Rezervări
E-mail: molos.hotel@gmail.com
Tel: +30 25930 53070
+30 25930 53071
+30 25930 53077
+30 6974-466730 (Viber, Whatsapp, Telegram)

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - aproape de plajă și restaurante; - cazare luxoasă, camere elegant decorate și dotate cu facilități moderne; - vedere panoramică la mare; - posibilitatea de a lua micul dejun și cina la Restaurantul Molos.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos