Laskarina’s House

Confort și relaxare

Laskarina’s House, situată la 100 m de plajă și centrul stațiunii, în Skala Potamia, vă așteaptă pentru o vacanță relaxantă

În inima stațiunii Skala Potamia, la doar 100 de metri de apele cristaline ale mării și centrul animat, se găsește Laskarina’s House, o vilă confortabilă.

Casa poate găzdui patru adulți și doi copii, având două dormitoare, fiecare cu câte un pat dublu și o canapea extensibilă în living.

Bucătăria este complet echipată cu tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă. Sunt două băi frumos amenajate, cu duș.

Cele două balcoane mari oferă priveliști impresionante, atât către apele albastre ale mării, cât și către crestele muntoase de o frumusețe aparte. O atmosferă perfectă pentru a savura pe terasă micul dejun sau a petrece serile de vară în compania celor dragi.

Pentru pasionații de grătar, în curtea frumos amenajată se află un grătar excelent, echipat cu toate facilitățile necesare pentru a vă bucura de preparate delicioase, într-un cadru relaxant. Ce poate fi mai plăcut, ca seara, după o zi de plajă, să vă odihniți și relaxa în grădină, cu familia sau prietenii!

Este disponibilă parcare privată.

Descoperiți plăcerea unei vacanțe confortabile la Laskarina’s House!

Date de contact Laskarina’s House:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.76071
Skala Potamia
Facebook: https://www.facebook.com/Laskarinas-Hou … 7975504253

Rezervări
E-mail: fotini.thomas@gmail.com
Tel.: +30 697 708 5212

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - confort; - vederile spectaculoase către mare și munte; - curtea cu facilități pentru grătar; - parcarea privată.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos