Molos Restaurant

Gust autentic

Restaurantul Molos din Limenaria vă invită la o călătorie culinară autentică. Experimentați tradiția grecească și ambianța de neuitat, pe malul Mării Egee.

Restaurantul Molos vă întâmpină pe faleza din Limenaria, în zona portului nou.
TRADIȚIE DELICIOASĂ
Cu vedere la apele calme și albastre ale Mării Egee, restaurantul Molos servește mâncăruri grecești delicioase, respectând rețetele tradiționale și, cel mai important, utilizarea ingredientelor proaspete. Simplitatea și prospețimea bucătăriei grecești promite să fie o experiență gastronomică pe care nu o veți uita niciodată.

Bucătărie grecească

EXPERIENTA CULINARĂ
Bucătăria grecească are o tradiție culinară de aproximativ 4.000 de ani și face parte din istoria și cultura Greciei. Aromele sale se schimbă odată cu sezonul și geografia sa. Bucătăria greacă, din punct de vedere istoric un precursor al bucătăriei occidentale, și-a răspândit influența culinară, prin Roma antică, în toată Europa și nu numai.
Bucătăria grecească contemporană folosește pe scară largă legume, ulei de măsline, cereale, pește, vin (alb și roșu) și carne (inclusiv miel, pasăre, vițel, vită, iepure și porc). Alte ingrediente importante includ măsline, brânză, suc de lămâie, ierburi, pâine și iaurt.
Într-o ambianță deosebită, chiar pe malul marii, puteți să alegeți dintr-un meniu variat: mâncare tradițională, peste și fructe de mare proaspete, aperitive si salate – exact ceea ce va place pentru un prânz bun sau o seară de neuitat!
Familia care deține restaurantul are și două hoteluri de excepție:

Date de contact Molos Restaurant:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/RCFn6CRA9RHuw2TL9
Limenaria, GR 640 02, Thassos
Rezervări
E-mail: molos.hotel@gmail.com
Telefon: +30 25930 51369

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - tradiția autentică: Molos oferă rețete grecești tradiționale cu ingrediente proaspete; - experiența culinară veche de 4.000 de ani, parte din cultura Greciei; - aromele diverse: bucătăria grecească folosește ingrediente variate, reflectând sezonul și geografia; - ambianța unică: savurați mâncăruri delicioase pe malul Mării Egee, creând experiențe memorabile.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos