Thassian Symposium

Greek Confort Food

Thassian Symposium, un restaurant rafinat, situat în portul vechi din Limenaria, o experiența culinară autentică, la malul mării

În zona portului vechi al Limenariei, pe faleză, se află Thassian Symposium, un rafinat restaurant care aduce o notă inedită în peisajul culinar local.

Cu o varietate bogată de opțiuni gastronomice, restaurantul impresionează nu doar prin preparatele tradiționale și gătite cu pricepere, ci și prin delicioasele preparate la grătar. Meniul său cuprinde o paletă diversă de preparate, de la pește proaspăt și fructe de mare, la carnea și preparate de carne de porc, vită sau miel. Nu lipsesc din meniu nici salatele proaspăt pregătite, pastele savuroase sau apetisantele aperitive. Toate sunt pregătite cu atenție la detalii.

Pentru cei ce caută o experiență culinară deosebită, Thassian Symposium reprezintă alegerea perfectă. Indiferent dacă doriți să vă bucurați de un prânz relaxant sau o cină într-o ambianță distinsă, restaurantul vă întâmpină cu o atmosferă plăcută și servicii impecabile. Personalul este mereu la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și pentru a vă asigura că fiecare moment petrecut aici este de neuitat.

Pe lângă mâncarea rafinată, restaurantul vă propune și o selecție de băuturi de cea mai înaltă calitate. De la vinuri fine până la cocktail-uri elaborate, veți găsi aici băuturi care completează perfect experiența culinară.

Descoperiți bucuria unei mese de neuitat la Thassian Symposium! Aici fiecare detaliu este pus în valoare pentru a vă oferi o experiență gastronomică autentică și memorabilă.

Date de contact Thassian Symposium:

Rezervări
Tel.: +30 2593 053144

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - ambianța plăcută, în portul vechi; - varietatea gastronomică; - experiența culinară distinsă și prezentarea deosebită.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos