Hive Water Park

Armonie, inspirație, viteză și entuziasm

Sunteți pregătiți pentru vara visată? Parcul acvatic HIVE, recent inaugurat, vă așteaptă la Blue Dream Palace Hotel, pe plaja Trypiti, în insula Thasos.

H – Harmony
I – Inspiration
V – Velocity
E – Excitement

Armonie, inspirație, viteză, și entuziasm – toate se regăsesc într-un singur HIVE!

Oaspeții se pot bucura de toboganele acvatice provocatoare de câte ori doresc. Puteți încerca Body Slide, Wide Slide și Aquatube, iar cei mai curajoși pot experimenta și Tunnel Freefall. O surpriză unică vă așteaptă în interiorul toboganului Aquatube… însă acesta este un secret pe care îl veți afla singuri.

Micii oaspeți se pot amuza în Spray Hive World, în cele trei piscine conectate la nivel zero. Vor avea răbdare pentru numărătoarea inversă înainte ca găleata să se reverse? Cine va îndrăzni să rămână sub stropii apă? Elementul cel mai palpitant și iubit de către cei mici este acolo! Puteți alerga sub cele patru arcuri de pulverizare, concura într-un “război cu apă” cu ajutorul pistoalelor de apă, răcori sub Găleata cu Flori și Arborii cu Găleți, sau doar vă puteți bucura de jucăriile mai mici de pulverizare, cum ar fi butoanele și dinozaurii.

Pentru cei mici care ar dori să încerce tobogane acvatice, dar sunt sub limita de înălțime, s-a luat deja în considerare această nevoie, prin instalarea unui tobogan cu caracatiță într-o piscină cu adâncime de 30 cm. Pentru cei care doresc doar să se relaxeze lângă piscina cu caracatiță, pot înota în “Relaxation Hive”.

În imediata vecinătate a acestui parc acvatic uimitor, vă puteți bucura de un traseu personalizat cu corzi joase, unde cei mici se pot cățăra, târî, face echilibristică etc., sau se pot bucura pur și simplu de hamac. Pentru o experiență holistică, combinând jocul, sportul, învățarea și terapia, puteți încerca cele două trambuline care oferă o cădere și aterizare plăcută.

Iar pe iubitorii de sport, un teren multifuncțional îi așteaptă,  teren de tenis și baschet, iar lângă mare, puteți experimenta mini golf, șah și bowling în grădină.

Date de contact Hive Water Park:

Locatie: https://maps.app.goo.gl/j6XwXAjrumMhCMgm9
E-mail: info@dhotels.gr
Telefon: +30 2593053520

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tripiti
Direcții

Recomandăm pentru: - armonie: diversitatea experiențelor acvatice propuse; - inspirație: tobogane inovatoare și trasee personalizate pentru copii; - viteză: toboganele provocatoare și terenurile sportive multifuncționale; - entuziasm: atmosfera vibrantă și variatele activități.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos