Elsa Villa

Confort modern

Elsa Villa, situată în satul Skala Rachoni, oferă un apartament nou, modern, cu toate dotările, pentru o vacanță confortabilă

Villa Elsa este o proprietate nou construită, amenajată într-un mod foarte modern, situată în satul Skala Rachoni. Accesul către plajele renumite din zonă se face ușor.

Apartamentul are suprafața de 50 m² și este situat la parter. Este organizat open space, cu dormitor,  living cu zonă de bucătărie complet echipată și zonă de luat masa, terasă.

Dotări: internet WiFi, aer condiționat, TV, bucătărie complet utilată, parcare gratuită.

Apartamentul poate găzdui cinci persoane, are un pat dublu și două canapele, una dintre ele fiind extensibilă.

Bucătăria este mare, bine echipată, dispune de un frigider mare cu congelator, un aragaz mare cu cuptor și plită, toaster, fierbător, cafetieră, cuptor cu microunde și veselă pentru prepararea meselor. Baia este cu duș.

Această cazare oferă oaspeților tot ceea ce este necesar pentru o ședere și o vacanță plăcută. În grădina frumos amenajată este un grătar. Se poate parca în zonă.

În Skala Rachoni puteți găsi mini-market, taverne renumite, farmacie, cofetărie. În port sunt centre de închiriere de ambarcațiuni, pentru aventuri pe mare.

Date de contact Elsa Villa:

Locatie: https://maps.app.goo.gl/yr6hz3fi6eZm1qiu7
Skala Rachoni

Rezervări
Email: elsatselani@yahoo.gr
Telefon: +30694 0686726

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - apropierea de plaje renumite; - dotările moderne și confortul asigurat; - terasa și spațiul de grătar pentru relaxare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos