Discovery Hotel

Lux și relaxare

Discovery Hotel din Limenaria, lux și relaxare.

Discovery Hotel este situat în Limenaria, la 200 de metri de plajă, într-o zonă liniștită. Acesta dispune de condiții excelente de cazare și de o piscină în aer liber. Discovery Hotel vă oferă cazare în studiouri, apartamente și în vile cu aer condiționat.

Fiecare unitate de cazare include chicinetă, TV prin satelit, baie privată, dotată cu uscător de păr și balcon cu vedere la împrejurimi.

Oaspeții pot alege să își pregătească mesele în chicineta propriei camere, dotată cu frigider, cuptor cu microunde, fierbător de apă. Oaspeții pot să utilizeze facilitățile de grătar de la hotel. Barul hotelului servește băuturi răcoritoare şi gustări.

Suită junior cu terasă – numărul maxim de persoane 4, suprafaţa camerei 35 m²; această suită are pardoseală de gresie/marmură. Este dotată cu chicinetă, cuptor, frigider, ustensile de bucătărie, cadă sau duş, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, seif, TV cu ecran plat, aer condiţionat, balcon și patio, intrare privată.

Apartament cu 1 dormitor – cameră cvadruplă, numărul maxim de persoane 4, suprafaţa camerei 40 m². Este dotată cu chicinetă, cuptor, frigider, ustensile de bucătărie, cadă sau duş. Alte dotări: uscător de păr, articole de toaletă gratuite, seif, TV cu ecran plat, aer condiţionat, balcon și patio, intrare privată.

Cameră triplă – 1 pat de o persoană și 1 pat dublu mare, suprafaţa camerei 25 m². Este dotată cu chicinetă, cuptor, frigider, ustensile de bucătărie, cadă sau duş. Alte dotări: uscător de păr, articole de toaletă gratuite, seif, TV cu ecran plat, aer condiţionat, balcon și patio, intrare privată.

Cameră dublă – 1 pat dublu mare, suprafaţa camerei 25 m². Este dotată cu chicinetă, cuptor, frigider, ustensile de bucătărie, cadă sau duş. Alte dotări: uscător de păr, articole de toaletă gratuite, seif, TV cu ecran plat, aer condiţionat, balcon și patio, intrare privată.

Alte opțiuni:

Cameră dublă Economy – număr maxim de persoane 2, 1 pat dublu mare, suprafaţa camerei 25 m². Este dotată cu chicinetă, cuptor, frigider, ustensile de bucătărie, cadă sau duş. Alte dotări: uscător de păr, articole de toaletă gratuite, seif, TV cu ecran plat, aer condiţionat, balcon și patio, intrare privată.

Cameră cvadruplă economy – număr maxim de persoane 4, 2 paturi duble mari, suprafaţa camerei 40 m². Este dotată cu chicinetă, cuptor, frigider, ustensile de bucătărie, cadă sau duş. Alte dotări: uscător de păr, articole de toaletă gratuite, seif, TV cu ecran plat, aer condiţionat, balcon și patio, intrare privată.

Suită cu vedere la piscină – număr maxim de persoane 5, suprafaţa camerei 50 m².

Cameră triplă economică – număr maxim de persoane 3, 1 pat dublu mare sau 1 pat de o persoană, suprafaţa camerei 25 m². Este dotată cu chicinetă, cuptor, frigider, ustensile de bucătărie, cadă sau duş. Alte dotări: uscător de păr, articole de toaletă gratuite, seif, TV cu ecran plat, aer condiţionat, balcon și patio, intrare privată.

La circa 100 de metri de clădirea principală, Discovery Hotel vă pune la dispoziție cazare în vila superioară și vila de lux.

Vila superioară – număr maxim de persoane 8, suprafaţa 65 m². Are două dormitoare, un dormitor cu un pat dublu și un dormitor cu un pat dublu și o canapea extensibilă, dulapuri. În living există o canapea extensibilă mare și un televizor mare. Bucătăria este complet utilată cu cuptor, plită ceramică, cuptor cu microunde, frigider și zonă de luat masa. Baia spațioasă este dotată cu duș, mașină de spălat, uscător de păr și toate ustensilele necesare. Zona în aer liber are o zonă de luat masa în aer liber pentru a vă bucura de grădină.

Vila de lux, cu vedere la mare –  număr maxim de persoane 10,  trei dormitoare separate cu paturi duble la primul etaj, o baie cu hidromasaj, mașină de spălat,  uscător de păr și toate ustensilele necesare. La etaj există o cameră de zi cu două canapele mari pe colț și un TV mare cu ecran plat cu canale prin cablu. Bucătăria este complet utilată cu un cuptor, plită ceramică, cuptor cu microunde, frigider și masă mare. Există, de asemenea, o a doua baie cu cabină de duș. Pe terasă există o zonă de lounge în aer liber pentru a vă bucura de vedere la oraș și la mare.

”Alegeți Discovery Hotel – pentru lux și relaxare!”

Date de contact Discovery Hotel:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.56739
Limenaria
Website: https://www.hoteldiscovery.gr

Rezervări
E-mail: hoteldiscovery@yahoo.com
Tel.: +30 2593 053465

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare la 200 m de plaja din Limenaria; - opțiuni variate de cazare de lux în hotel sau vile; - mic dejun variat; - piscină, barbecue, loc de joacă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos