Irini Patira Studios and Apartments

Confort, liniște, relaxare la piscină

Irini Patira Studios and Apartments din Potos vă asigură o vacanță de neuitat, într-o zonă caracterizată de frumusețe naturală și liniște. Piscină, restaurant, bar, atmosferă de familie

Irini Patira Studios and Apartments se află în mijlocul unei grădini cu suprafața de 4000 m², la 800 de metri de centrul stațiunii Potos, într-o zonă liniștită, pe drumul ce duce spre Theologos.

Vila vă oferă servicii atent personalizate, dotări moderne de înaltă calitate, piscină și zone în aer liber bine îngrijite.

Dispune de studiouri duble, triple, cvadruple și apartamente cu un dormitor. Toate camerele sunt confortabile și spațioase, fiecare cameră dispunând de aer condiționat. Spațiile de cazare dispun de TV prin satelit și WiFi gratuit.

Studio dublu
Decorate elegant, studiourile duble pot găzdui 2 adulți și sunt situate la parterul clădirii. Au un pat dublu cu saltea și lenjerie COCO-MAT, o chicinetă cu frigider și baie cu cabină de duș. Toate studiourile au vedere la grădină și o terasă spațioasă.

Studio triplu
Cu vedere la frumoasa grădină, studiourile triple au un pat dublu și o canapea extensibilă cu saltele și lenjerii de la COCO-MAT, o chicinetă cu frigider și o baie cu cabină de duș. Pot găzdui până la 3 persoane.

Studio cvadruplu
Studioul cvadruplu este ideal pentru o familie cu doi copii sau pentru grupuri de 4 persoane, fiind dotat cu un pat dublu și două paturi de o persoană. Saltelele și lenjeria sunt COCO-MAT. Există o chicinetă cu frigider și o baie cu cabină de duș. Pot găzdui până la 2 adulți și 2 copii, sau 4 adulți.

Apartament cu 1 dormitor
Apartamentele sunt ideale pentru o familie cu doi sau trei copii și pentru grupuri de 5 persoane. Au două camere, una cu un pat dublu și a doua cu un pat supraetajat pentru trei persoane sau un pat dublu și unul de o persoană. Dețin o chicinetă cu frigider și o baie cu cabină de duș. Sunt ideale pentru familii și grupuri de prieteni și pot găzdui până la 2 adulți și 2/3 copii sau 5 adulți.

Restaurantul este deschis atât pentru oaspeții hotelului, cat altor turiști și oferă mâncăruri pregătite cu produse locale.

Restaurantul nostru servește toate mesele (mic dejun-prânz-cină), în opțiuni de demipensiune sau a la carte. Puteți selecta mâncăruri mediteraneene care vor satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.

La barul din grădină puteți să savurați băuturi și cafea pe tot parcursul zilei.

În grădină sunt amenajate zone de relaxare, zona cu masă de tenis, copiii beneficiază de loc de joacă.
Proprietatea are parcare privată gratuită.

Cazarea este la 1,2 km de plaja Potos, la 2 km de plaja San Antonio și la doar câțiva kilometri de faimoasele plaje din Psili Ammos și Paradise Beach.
Bucurați-vă de o cazare minunată, pentru o vacanță relaxantă și plăcută, ideală pentru cei cărora le place să fie aproape de natură.

Date de contact Irini Patira Studios and Apartments:

Locație: https://maps.app.goo.gl/D5C5eeoivyfpG36z7
Potos
Website: https://www.facebook.com/patira.irini/
http://studiosirina.gr/

Rezervări
email: irinipatira@yahoo.gr
Tel.: +30 25930 52419; +30 6947 942081 , +30 6947166944

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare într-o zonă verde liniștită; - confort, dotări moderne; - restaurant, bar, piscină.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos