Pierion Musses Suites

Cazare chiar la malul mării

Cazare chiar la malul mării, în Pierion Musses Suites, Skala Potamia.

Pierion Musses Suites sunt situate în Skala Potamia, într-un loc privilegiat, chiar la țărmul mării, oferind acces direct la renumita plajă Golden Beach.

Pierion Musses Suites vă oferă mai multe tipuri de cazare: studiouri și maisonette – apartamente pe două nivele.

STUDIO CU VEDERE TOTALĂ LA MARE – este în fața mării, cu o priveliște incredibilă! Capacitatea acestuia este de 2 persoane și 1 copil cu vârsta de până la 6 ani. Include pat dublu și un pat glisant, televizor, bucătărie (complet utilată) și este primul în fața plajei!

MAISONETTE – apartament CU VEDERE TOTALĂ LA MARE are capacitatea de a găzdui de la 2 la 6 persoane. La etaj se afla un pat dublu si un pat supraetajat și balconul, iar la parter, o canapea extensibila dubla, living, bucătărie complet utilată și baie. Apartamentul are 2 televizoare.

MAISONETTE – apartament CU CURTE MARE (cele mai apropiate de plajă) sunt două în total. Capacitatea acestora este de la 2 la 5 persoane. Au o curte mare cu șezlonguri și umbrele mari. La etaj se afla un pat matrimonial si un balcon interior, iar la parter doua canapele duble – paturi, living, bucatarie complet utilată si baie. Apartamentul are 2 televizoare.

MAISONETTE – apartament CU PAT supraetajat, sunt cinci în total. Capacitatea acestora este de la 2 la 6 persoane. La etaj se afla un pat dublu si un pat supraetajat, balconul, iar la parter, o canapea extensibila dubla, living, bucătărie complet utilată și baie. Apartamentul are 2 televizoare.

Toate unitățile de cazare au aer condiționat, Wi-Fi gratuit, plase de țânțari. Parcare gratuită.

Șezlonguri gratuite pe plajă

Skala Potamia- Golden Beach este la doar 3 km de satul Potamia și la aproximativ 11 km de capitala Limenas. Este un sat amplasat chiar pe malul mării, într-un dintre cele mai frumoase golfuri din Grecia, Chrysi Ammoudia, care se întinde din Skala Potamia până în Skala Panagia, având aproximativ 14 km de plajă de nisip! În ultimii ani, turismul s-a dezvoltat foarte mult în această parte a insulei, care oferă totul pentru a petrece o vacanță de neuitat!

În tavernele pitorești amplasate de-a lungul plajei, veți găsi o mulțime de pește și fructe de mare proaspete, lângă mare și vă puteți relaxa în cafe-baruri, activități pentru toate gusturile și vârstele!

Date de contact Pierion Musses Suites:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75842
Skala Potamia

Rezervări
Tel.: +302593061550, +302351086000
+306987937869, +306946004966, +306986333193, +306973200395
E-mail: pierionmusses@hotmail.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - ieșire directă pe plajă și șezlonguri gratuite; - varitatea de unități de cazare pentru diverse preferințe și necesități; - confort.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos