Pachis Escape Suites

Lux, relaxare, priveliști, intimitate

Bucurați-vă de lux la Pachis Escape Suites, cu apartamente spațioase, piscină și facilități premium, într-un cadru exotic, la doar 200 de metri de plaja Pachis. Rezervați acum!

Doriți o cazare de excepție? Pachis Escape Suites este un complex superb, amplasat în mijlocul peisajului natural luxuriant, la doar 200 de metri de plaja Pachis și foarte aproape de plaja Glyfoneri, un golf pitoresc umbrit de pini.

Descoperiți cele mai bune oferte pentru cazare într-un cadru idilic, înconjurat de plantații de măslini veșnic verzi!

Complexul Pachis Escape Suites ocupă o suprafață generoasă de 3.700 mp, oferind 6 apartamente, fiecare cu design unic, amplasate în 3 clădiri distincte, într-o curte frumos amenajată. Cu dormitoare elegante, băi moderne și bucătării complet utilate, apartamentele  spațioase sunt pregătite să vă ofere o experiență luxoasă.

Experimentați confortul și relaxarea absolută, bucurându-vă de terase private, cu priveliști spectaculoase către mare sau piscină. Descoperiți facilitățile oferite în fiecare apartament – zonă de relaxare modern mobilată, cu canapea extensibilă și televizor cu ecran plat, bucătărie dotată cu tot ce aveți nevoie pentru a vă pregăti cele mai gustoase mese.

Apartamentele, cu suprafețe cuprinse între 30 și 90 m2, concepute pentru a oferi intimitate perfectă, pot găzdui până la 5 persoane. Fiecare unitate dispune de o terasă cu vedere la grădină, aducând un plus de relaxare la sejurul dumneavoastră. Grădina este frumos amenajată, iar terasele spațioase vă oferă priveliști uluitoare, spre măreția senină a Mării Egee. Parcarea privată este umbrită.

Beneficiați de acces ușor la restaurante, supermarketuri și alte magazine în imediata apropiere, asigurându-vă confortul necesar în timpul șederii. Facilitățile precum piscină, jacuzzi privat, terasă și zonă de grătar și relaxare vă garantează o experiență de neuitat.

”Ospitalitatea pentru noi este pur și simplu o oportunitate de a arăta dragoste și grijă! Viața este mai bună cu nisip între degetele de la picioare!”

Rezervați acum pentru a vă asigura locul la Pachis Escape Suites și bucurați-vă de lux, confort și vacanță relaxantă.

Date de contact Pachis Escape Suites:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/8fpLfKjzYBqkPwJT9
Website: https://pachisescape.com/
E-mail: pachisescapesuites@gmail.com
Telefon: +30 2593 081 239; +30 6972 220 983

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pachis
Direcții

Recomandăm pentru: - destinația exclusivistă în mijlocul peisajului natural superb, lângă plajă; - lux și relaxare: apartamente spațioase, piscină, verande private și facilități premium; - design-ul unic: fiecare apartament oferă o experiență rafinată; - accesul facil

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos