Alion Apartments

Unde soarele întâlnește marea

Alion Apartments din Skala Prinos – un complex nou, confortabil, cu piscină – o experiență de neuitat la câțiva pași de mare

Alion Apartments sunt situate în Skala Prinos, în frumoasa zonă cu păduri de pini Dasilio, în imediata apropiere de plajă.

Complexul nou construit, include trei camere duble, cinci camere triple si patru apartamente tip maisonette/duplex, piscină, bucătărie exterioară și grătar, ceea ce îl face alegerea ideala pentru familii și grupuri de prieteni.

Toate camerele sunt echipate cu facilități de lux, inclusiv o chicinetă complet utilată cu frigider, un televizor cu ecran plat, aer condiționat pentru confortul dumneavoastră, baie privată cu duș și un balcon care vă permite să vă bucurați de o priveliște frumoasă către piscină.

Camerele și apartamentele sunt mobilate pe comandă, complet utilate, beneficiind de dotări moderne care vă pot satisface nevoile și dorințele de zi cu zi. Decorațiunile special alese creează o atmosfera simpla, totodată elegantă. Se pune mare accent pe curățenia întregului complex.

Camerele duble au fost concepute să ofere confort absolut și o senzație discretă de lux. Dispun de pat matrimonial confortabil, o baie modernă din marmură și o bucătărie complet echipată.

Camerele triple vin cu promisiunea liniștii, relaxării și a stării de bine. Dispun de un pat matrimonial confortabil, canapea extensibilă pentru o a treia persoană, baie modernă și bucătărie complet echipată.

Apartamentele tip maisonette/duplex permit cazarea a 4 persoane, fiind opțiunea ideală pentru familii sau grupuri de prieteni. Luminoase și spațioase, mobilate pe comandă, decorate cu stil, oferă o atmosferă de confort și eleganță.

Vă puteți bucura de momente de relaxare deplină, înotând în piscina cu apa turcoaz. Departe de stresul vieții moderne, permiteți soarelui grecesc să vă încălzească trupul și sufletul!

 

Zona de grătar și bucătăria exterioară vă permit să profitați din plin de aerul curat și soarele de afară în timp ce gătiți împreună cu familia dumneavoastră. Încercați uleiul de măsline extra virgin din Thassos, legumele și ierburile proaspete, iar gazdele vă vor împărtăși secretele bucătăriei mediteraneene, precum și rețete tradiționale de pe insula Thassos.

Cu o atenție deosebită la detalii și servicii personalizate, Alion Apartments vă așteaptă să vă bucurați de o experiență de neuitat, la câțiva pași de mare.

Date de contact Alion apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.56232
Skala Prinos
Website: www.Alion.gr
Facebook: https://www.facebook.com/Alion.apartments
Instagram: https://www.instagram.com/alion_apartments/

Rezervări
E-mail: info@alion.gr
Tel.: +30 6999239291; +30 2593071121 Dimitris Latsouris

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea lângă plajă, perfectă pentru relaxare; - interior elegant, dotări confortabile și facilități moderne; - piscină, grătar, bucătărie exterioară.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos