Athanasia Hotel

Confort la prețuri accesibile

Hotel Athanasia din Limenas, confort la prețuri accesibile, pentru o vacanță de neuitat

Hotel Athanasia este o mică afacere de familie, în frumoasa insulă Thassos din nordul Greciei. Este situat chiar în centrul capitalei insulei Thassos, Limenas, intr-o zonă foarte liniştită şi verde.

Vila a fost recent renovată și reprezintă alegerea ideală pentru familii și cupluri.
Studiourile sunt mobilate cu bun gust și pot găzdui două sau trei persoane. Au un pat matrimonial, canapea extensibilă, dulap, TV, WiFi, aer condiționat, chicinetă utilată complet, frigider, baie cu apă caldă în permanență, balcon.

Dotările exterioare includ o grădină îngrijită, cu flori, facilități de grătar, chioșc acoperit, spațiu de joacă pentru copii și locuri de parcare.

Hotel Athanasia oferă oaspeţilor săi ospitalitatea tradiţională grecească, cu o atmosferă caldă şi servicii excelente şi vă promite o vacanţă de neuitat la un preţ convenabil!
Departe de zgomotul centrului, dar doar câțiva pași (150 m) de port, restaurante și centrul comercial al Capitalei,  hotelul îndeplineşte toate cerinţele pentru un sejur confortabil și plăcut.
”Vă invităm să alegeți hotelul nostru pentru o vacanță relaxantă! Cu siguranţă, veţi reveni!”

Date de contact Athanasia Hotel:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.70482
Limenas
Website: https://hotelathanasia.com/index.php/ro/
Facebook: https://www.facebook.com/hotel.athanasia/

Rezervări
E-mail: info@HotelAthanasia.com
Tel.: +30 25930-22545; +30 6948573638,+30 6974664545

 

o recenzie

  1. Cel mai curat hotel!

    Merita sa incercati acest hotel.Curatenie de 10+. Patronul foarte educat și dispus să te ajute in orice faceți rezervare din timp pentru a putea beneficia de cazare ,deoarece este foarte aglomerat in perioada de vară.

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - zonă liniștită, dar aproape de centrul cu taverne, magazine, distracție; - grădină, spațiu de joacă, grătar, zonă de relaxare; - ospitalitate grecească la prețuri accesibile.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos