Antigone View Apartments

Liniște și confort

Antigone View Apartments din Skala Potamia – apartamente spațioase, cazare liniștită și elegantă, la doar 8 minute de mers pe jos de plaja Golden Beach

Antigone View Apartments sunt situate pe o colina liniștită, aproape de mare, în Skala Potamia, la doar 8 minute de mers pe jos de faimoasa plajă Golden Beach și aproape de șoseaua de centură din Thassos.

Este o mică afacere de familie, care vă oferă apartamente spațioase cu un dormitor, perfecte pentru familii și prieteni care sunt în căutarea unei cazări liniștite, elegante și confortabile cu self-catering, aproape de mare.

La parter se află 3 apartamente cvadruple.
În primul apartament se află 2 paturi duble, iar în fiecare din celelalte două apartamente sunt 1 pat dublu și 2 canapele extensibile.
Toate camerele au vedere către mare și munte, iar terasele de la camerele de la parter sunt un tot unitar cu spațiul grădinii și al curții.

La etaj se află 3 apartamente care pot găzdui până la 5 oaspeți.
În primul se află 1 pat dublu și 1 canapea extensibilă, iar în fiecare din celelalte două apartamente sunt un pat dublu, 1 canapea extensibilă și 1 pat de o singură persoană.
Fiecare cameră are propria terasă și toate camerele noastre au vedere către mare și munte.
Toate camerele au o bucătărie de tip open space încorporată în living. Bucătăria este complet utilată cu tot ce este necesar.
Băile au duș și articole de toaletă.
Un scaun pentru bebeluși și un leagăn sunt disponibile la cerere.

Grădina este mare, cu gazon și spații de joacă. În grădină veți găsi un grătar și spațiu de servit masa, unde puteți găti și petrece momente frumoase și relaxante alături de cei dragi!!

Dotări și facilități
Climatizare – Încălzire
Wi-Fi gratuit
Frigider – Congelator
Bucătărie
Cuptor
Cuptor cu microunde
Lenjerie de pat – Articole de toaletă
TV cu canale prin satelit
Verandă
Biciclete
Parcare – spații pentru parcare sunt disponibile

Pornind de la cazare, puteți explora pe jos câteva dintre cele mai frumoase locuri ale insulei Thassos. Cazarea este amplasată aproape de șoseaua de centură din Thassos, care oferă acces la nenumărate plaje, situri arheologice și atracții turistice și acces la satele din munți și de lângă mare, care vă așteaptă să le vizitați.

Date de contact Antigone Sea View Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.7533
Skala Potamia
Website: https://antigoneview-apartments.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/AntigoneViewApartments

Rezervări
E-mail: antigoneview@gmail.com
Tel.: +30 697 244 8319 Katerina; +30 693 691 4805 Akis

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea pe colină liniștită, la 8 minute de Golden Beach; - apartamentele spațioase: ideale pentru familii și grupuri de prieteni în căutare de confort; - toate camerele oferă vedere la mare și munte; - grădină, grătar, parcare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos