Alexa’s Sunny Days Apartments

Vacanță însorită, cu confort și relaxare

Alexa’s Sunny Days Apartments din Limenaria, la doar 250 de metri de port și 5 minute de plajă. Cazare confortabilă, piscină și grădină îngrijită

Alexa’s Sunny Days Apartments sunt amplasate în centrul pitoreștii stațiuni Limenaria, la doar 250 de metri de port și la doar 5 minute de plaja Limenaria, constituind o alegere perfectă pentru o vacanță de vară de neuitat, alături de prieteni și familie.

Clădirea nouă are 15 camere, fiecare atent decorată, cu un farmec unic și personalizat, ce îmbină armonios elemente tradiționale și moderne.

Fiecare cameră a acestei unități de cazare oferă o experiență de relaxare completă. Dispune de balcon sau terasă privată mobilată, oferind o priveliște încântătoare.

Complexul dispune și de o piscină îngrijită, înconjurată de o grădină frumoasă, care vă oferă posibilitatea de a vă relaxa în timpul sejurului petrecut aici.

”Prioritatea noastră este să oferim oaspeților noștri servicii de înaltă calitate, astfel încât să se poată bucura de vacanțele la care au visat dintotdeauna.”

Date de contact Alexa’s Sunny Days:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.5747
Limenaria
Website: http://www.alexassunnydays.gr
Facebook: https://www.facebook.com/alexassunnydays
Instagram: www.instagram.com/alexas_sunny_day

Rezervări
e-mail: info@alexassunnydays.gr
telefon: +30 6948488474

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală: la doar 5 minute de plajă și port; - camerele decorate cu gust, combinând tradiția cu modernitatea; - terasa privată sau balconul din fiecare cameră pentru relaxare; - piscina, grădină bine îngrijită.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos