Maria Pension

Relaxare și confort

Descoperiți confortul la Maria Pension din Astris. Camere elegante, dotări moderne și atmosferă relaxantă.

Maria Pension este situată în partea de sud-vest a insulei, în liniștitul sat Astris, renumit pentru climatul său minunat, plajele sale frumoase cu ape limpezi și culori turcoaz, un paradis pentru cei care iubesc marea. De aici puteți porni să explorați frumusețile insulei, pentru o vacanță memorabilă.

Maria Pension vă oferă diferite tipuri de camere, oaspeții putând alege între patru studiouri duble, un studio triplu sau un apartament – toate complet renovate și elegant decorate. Personalul prietenos și calificat vă va asigura o ședere relaxantă și plăcută!

Fiecare unitate de cazare este dotată cu Wi-Fi gratuit, aer condiționat, televiziune prin satelit, frigider, balcon și baie proprie.

Studiourile duble sunt perfecte pentru 2 persoane. Fiecare este echipat cu un pat dublu confortabil, dulapuri mari, toaleta, chicinetă complet echipata, baie.

Studioul triplu poate găzdui 2-3 persoane. Fiecare dintre ele este echipat cu un pat dublu și un fotoliu pat, dulapuri mari, toaleta, chicinetă complet echipata, baie. Studiourile triple au terase cu vedere la munte, la grădină sau la mare.

Apartamentul cu două dormitoare poate găzdui maxim 4 persoane. Fiecare dormitor are un pat dublu și propriul televizor. La intrarea în apartament se află chicineta, care este dotată cu tot ce vă este necesar.

Curtea mare și îngrijită, cu verdeață și flori, dispune de spaţii de joacă, șezlonguri și balansoare, foișor și grătar, oaspeţii putând lua masa în aer liber.

Parcarea este asigurată în curte.

Pentru o vacanţă relaxantă, Pensiunea Maria din Astris vă așteaptă!

Date de contact Maria Pension:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 6152?hl=ro
Astris Thassos, Greece 64002
Website: http://www.pension-maria.gr/en/
Facebook: https://www.facebook.com/PensionMaria-207454855955468/

Rezervări:
E-mail: info@pensionmaria.gr
Telefon: +30 6942 424 535 (engleza); +30 6972 772 405 (germana)

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Astris
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasarea în zona Astris, renumită pentru plaje frumoase și un climat sănătos; - variate opțiuni de cazare și dotări moderne; - gazde ospitaliere; - curte mare frumos amenajată, grătar și zone de relaxare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos