Agorastos Sweet Home

Casă de vacanță confortabilă, lângă mare

Agorastos Sweet Home din satul Kinira, confort familial, la țărmul mării

Agorastos Sweet Home se află în pitorescul sat de coastă Kinira, lângă drumul principal care dă ocol insulei. Casa de vacanță oferă o frumoasă perspectivă asupra mării cu apă limpede turcoaz, o priveliște uluitoare către mica insulă Kinira și este la 1 minut de mers pe jos până la plajă.

Este o foarte bună alegere pentru o vacanță în familie, fiind un loc confortabil, cochet și spațios, complet echipat, astfel încât să poată satisface toate nevoile unei vacanțe perfecte și relaxate. Totul este nou, dotările moderne vă vor face să vă simțiți ca acasă.

Casa este luminoasă, frumos decorată și primitoare.

Pe terasa mobilată vă puteți relaxa după o zi de plajă sau de explorat insula, bucurându-vă de o priveliște spectaculoasă la marea nesfârșită.

Proprietarii dețin și cazarea excepțională Agorastos Suites, din apropiere.

Totodată, cazându-vă aici, într-un peisaj uluitor, lângă malul mării, vă veți bucura de bunătățile Tavernei Agorastos, unde arta de a prepara și servi mâncăruri îndestulătoare, delicate și apetisante se îmbină perfect cu stilurile de gătit ale Greciei.

 

Agorastos Suites

Agorastos Taverna

Date de contact Agorastos Sweet Home:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.76358
Kinira

Rezervări
E-mail: info@agorastos-suites.com
Tel: +30 6974622122

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kinira
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare la doar 1 minut de plajă; - confort, ambient cochet, spațiu generos, perfect pentru familii; - la taverna Agorastos vă bucurați de delicii culinare autentice; - peisajul uimitor, panorama încântătoare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos