Agatha Studios

Cazare lângă plaja Paradise. Priveliști uimitoare și relaxare

Cu o amplasare de excepție la doar 250 m de plaja Paradise,  Agatha Studios oferă cazare confortabilă, pe coasta de est a insulei Thassos. Priveliști uimitoare și relaxare, pentru o vacanță perfectă.

Cu amplasare la doar 250 de metri de renumita plajă Paradise, Agatha Studios oferă cazare confortabilă în estul insulei Thassos. Situate la 30 km de Limenaria și 25 km de Limenas (Thassos Town), studiourile se bucură de o atmosferă liniștită.

Ofertând priveliști uimitoare, studiourile și apartamentul sunt concepute pentru a satisface nevoile oaspeților în timpul unei vacanțe relaxante și confortabile, în regim self-catering.

Studiourile duble oferă paturi twin și pot găzdui confortabil 2 persoane.

Apartamentul dispune de o zonă de living cu 2 paturi single și o chicinetă integrată. Dormitorul este echipat cu paturi twin, televizor și aer condiționat, asigurând cazarea pentru 4 persoane.

Amplasate la parter și la primul etaj, studiourile și apartamentul oferă balcoane cu vedere la mare, munte și grădină. Balcoanele sunt mobilate cu masă și scaune pentru a vă petrece momente de relaxare, cu o minunată priveliște.

Facilități
• Aer condiționat
• Wi-Fi
• Balcon
• Chicinetă
• Vedere la mare sau la munte
• Frigider
• Baie cu duș
• Paturi de o persoană
• Masă și scaune
• TV

Grădina este frumos amenajată, cu zonă de grătar și luat masa, pentru după-amieze și seri petrecute cu familia sau prietenii.
Parcare privată în curte.

Întinsa Plajă Paradise are nisip fin și intrare lină în apă, fiind ideală pentru familiile cu copii.
In apropiere aveți mini market, snack bar, bar pe plajă și restaurant. Aveți acces rapid la toate atracțiile insulei Thassos, vila fiind în apropierea de șoselei de centură.

”Agatha Studios – Paradise Beach, vă așteaptă, să vă bucurați de liniște, de peisajele exotice, de larga deschidere spre mare, pentru o vacanță de neuitat!”

Date de contact Agatha Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 6382?hl=en
Paradise Beach
Website: http://www.agatha-thassos.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/Studios-Agatha … 872055197/

Rezervări
E-mail: info@agatha-thassos.gr
Tel.: +30 25930 51925; +30 25930 41200; +30 69723 41866

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Paradise Beach
Direcții

Recomandăm pentru: - cazare la numai 250 m de renumita plajă Paradise; - studiourile confortabile; - priveliștile uimitoare de la balcoane; - grădină, grătar, parcare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos