Venice Deluxe Studios

Confort, lux, liniște, la 150 m de plajă

Venice Deluxe Studios – studiouri moderne la 150 m de plaja Pefkari, aproape de Potos, într-o zonă liniștită, înconjurată de verdeață

Venice Deluxe Studios sunt situate în localitatea Pefkari, la doar 150 de metri de plaja Pefkari. Se află la aproximativ egală distanță (450 m) de centrul orașului Potos și de Pefkari.

Construcțiile moderne, date în funcțiune în anii 2016 – 2018, sunt amplasate într-o curte frumoasă, lângă drumul local liniștit, care leagă Potos de Pefkari.

Cea mai apropiată plajă – Pefkari, este situată la numai 2 minute de mers pe jos.

Sunt două clădiri cu un nivel, fiecare cu două studiouri. Un studio poate găzdui doi adulți și doi copii mici. Fiecare studio are un pat dublu, iar într-un spațiu separat, mai mic, există o canapea extensibilă pentru doi copii mici.

Fiecare studio are o mică bucătărie bine echipată, dotată cu plită, prăjitor de pâine, fierbător de apă, cafetieră și frigider, iar baia are cabină de duș. Suprafața studioului este de aproximativ 30m2. Fiecare studio are terasă cu mobilier de grădină, unde vă puteți relaxa sau lua masa.

Studiourile sunt dotate cu aer condiționat, TV, uscător de păr, fier și masă de călcat, plase de țânțari și seif. De asemenea, există acces la internet gratuit.

Grădina este spațioasă, frumos amenajată, are o zonă de grătar și loc de joacă pentru copii.

Curățenia și schimbarea lenjeriei și a prosoapelor se face la fiecare trei zile.

Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Un supermarket este situat chiar în imediata apropiere, supermarketurile din Potos sunt ușor accesibile pe jos, situându-se la cca. 400 de metri distanță.

Este o cazare ideală – condiții de lux, într-o zonă liniștită, înconjurată de verdeață, în apropierea mării, amplasată la numai câteva minute de plimbare de pitorescul și animatul Potos, cu tavernele și atracțiile irezistibile!

Date de contact Venice Deluxe Studios:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/wMv1o5TTviCb5rmj8
Pefkari

Rezervări
Email: venetia.tsomou@gmail.com
Telefon: +30 6946271940

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pefkari
Direcții

Recomandăm pentru: - aproapierea de plajă, zonă liniștită, cu verdeață; - studiouri moderne, confortabile, cu terasă; - grădină spațioasă cu zonă de grătar și loc de joacă.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos