FoodLab Street Food

Burgeri suculenți și gyros bun

La FoodLab Street Food din Potos găsiți burgeri suculenți, gyros de calitate, prețuri mici, atmosferă plăcută, aproape de plajă

FoodLab Street Food este un local relativ recent deschis, dar deja cu un foarte bun renume. Este situat în Potos, pe strada paralelă cu faleza, în zona pietonală, cu acces direct spre plajă.

Burgeri mari, suculenți, care te fac să poftești la mai mult, de la prima îmbucătură și Gyros de înaltă calitate, în cel mai prietenos și modern mediu din Potos Thassos, la Food Lab.

Aici găsiți exact ce vă doriți, la 2 pași de plajă: prețuri mici, atmosferă plăcută și cel mai important – un meniu variat și de calitate.

Ingredientele și carnea sunt preparate zilnic cu produse 100% naturale și locale din Potos. Puteți alege mâncăruri vegane și vegetariene, care vă vor fascina. Salatele sunt proaspete și gustoase.

”Este obligatoriu să ne vizitați pentru a încerca nu numai băuturi răcoritoare proaspete și bere, ci și mâncăruri delicioase. Ceva bun, tradițional de îți lasă gura apă!”

Cafea bună, bere rece, băuturi răcoritoare și nu în ultimul rând, răsfățați-vă cu clătite calde, aromate, cu umplutura pe care v-o alegeți.

De dimineața până seara târziu, pentru servire pe loc sau la pachet, pentru la plajă sau la cazare, alegeți ceva bun, la prețuri corecte.
Așadar, luați-i pe cei dragi și bucurați-vă împreună de un meniu fabulos și trendy, pentru o experiență memorabilă!

Date de contact FoodLab Street Food:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/r8aUAG1TNSB3TWqk7
Potos
Instagram : https://www.instagram.com/foodlab_street_food/
Facebook: https://www.facebook.com/FoodLab-street-food-Potos-Thassos-100386698851262
E-mail: pkoukoud@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - burgeri mari, suculenți și gyros gustos; - atmosferă prietenoasă, servire rapidă, prețuri corecte; - ingrediente naturale, locale, inclusiv opțiuni vegane și vegetariene; - localizare excelentă, aproape de plajă și faleză.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos