Kira Veta Studios

Cea mai frumoasă vacanță

Kira Veta Studios – o cazare elegantă și confortabilă în centrul stațiunii Potos

Kira Veta Studios, elegante și confortabile,  sunt amplasate chiar în centrul stațiunii Potos, pe o stradă liniștită, paralelă cu marea.

Vila oferă trei tipuri de camere, duble, triple și cvadruple. Toate camerele au aer condiționat, Wi-Fi gratuit și balcon. Acestea includ o chicinetă cu frigider. Toate au TV și baie privată cu duș.

Camerele sunt situate la primul și la al doilea etaj al clădirii și au balcoane cu vedere spre localitate și spre împrejurimile muntoase.

Toate sunt atent amenajate pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Spațiile de cazare se disting prin dotări moderne,  pentru a asigura o ședere plăcută și reconfortantă. Intimitatea și confortul se regăsesc în fiecare cameră.

Facilități vilă
Terasă amenajată cu mobilier de grădină
Wi-Fi
parcare publică în apropiere.

Facilități cameră
aer condiționat
Chicinetă
Frigider
TV
Wi-Fi
Baie cu duș

Până la plaja din Potos faceți câteva minute (80 m), iar zona pietonală cu magazine, cofetării și taverne este chiar în imediata apropiere.

Aceeași gazdă primitoare deține și cazarea Lina Studios, situată într-o zonă liniștită din Potos, pe drumul spre Theologos.

Lina Studios

Date de contact Kira Veta Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 0628?hl=en
Potos, Thassos
Website: https://www.kiravetastudios.com/

Rezervări
E-mail : linaaggeli@freemail.gr
Tel. : +30 2593051641; +30 6932246332

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - amplasare la 80 m de plajă; - locația centrală dar liniștită: acces rapid la taverne, baruri și magazine locale; - dotările moderne, confort; - terasă umbrită.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos