Melissa Traditional Products

Produse locale naturale, gusturi autentice

Produse naturale locale de cea mai bună calitate, la prețuri convenabile, la Melissa Traditional Products din Potos

Magazinul Melissa Traditional Products, cu produse tradiționale grecești, este situat în Potos, cum coborâți spre plajă, pe strada pietonală, înainte sa ajungeți la faleză, pe partea dreaptă.

Aici găsiți o gamă variată de produse tradiționale: ulei de măsline în diverse sortimente și îmbuteliat la diferite capacitați, măsline, dulciuri – miere, nuga, plante aromatice, precum și suveniruri de calitate – toate la preturi deosebit de atractive.

Produse naturale și gusturi autentice.

 

Este o afacere de familie, mierea provine din producție proprie. Cu pasiune pentru tradiție și calitate, veți fi ghidați în alegerea produselor potrivite, astfel încât să vă îndepliniți cu exactitate dorințele variate.

”Oferim clienților produse de înaltă calitate și, în special, promovăm produsele locale Thassiane, cum ar fi mierea și uleiul de măsline produse chiar de noi, cu respect față de natură. Mierea Melissa este organică, niciodată filtrată și întotdeauna direct din stupii noștri.”

Pentru dumneavoastră și pentru cei dragi de acasă, aici găsiți ulei de măsline, măsline, miere, dulceață – cele mai apreciate cadouri.

Produse naturale și  gusturi autentice, către care veți reveni cu plăcere de fiecare dată!

Date de contact Melissa Traditional Products:

Locatie: https://www.google.ro/maps/@40.6098449, … 6656?hl=en
Potos, Thassos
Website: http://melisathassos.gr/en/
Facebook: https://www.facebook.com/MelissaTraditionalProducts

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - o gamă variată de produse tradiționale grecești naturale, din insula Thassos; - prețuri convenabile; - ulei de măsline și miere de cea mai bună calitate, din producție proprie.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos