Unisex Giota Boutique

Multi-brand, varietate și calitate de firmă

Unisex Giota Boutique din Potos, un bine cunoscut magazin multi-brand, cu cele mai noi colecții de la firme renumite

Unisex Giota Boutique este un magazin multi-brand, situat în Potos, chiar în centrul stațiunii, în zona pietonală, pe strada care coboară din șoseaua principală a insulei, oblic spre țărm.

Magazinul este specializat în vânzarea de îmbrăcăminte, încălțăminte și multe alte produse de cea mai bună calitate, pentru femei, bărbați și copii. Este primul magazin cu îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de firmă, deschis în Potos, cu peste 25 ani în urmă.

NOU! Aici găsiți încălțăminte și de la renumitele firme Pepe Jeans, Birkenstok, Superdry.

”Am lansat noua colecție de SWIMWEAR Collection SS24, care scoate în evidență feminitatea inegalabilă, pentru o vară cu adevărat uimitoare.”

O gamă variată de costume de baie, tricouri de marcă, cămăși și pantaloni de in, încălțăminte sport și pentru plajă și multe alte articole de marcă vă așteaptă!

Dacă doriți produse de marcă, pentru plajă, pentru oraș sau pentru sport, vizitați-ne și puteți alege ceva de calitate pentru dvs. sau cadouri pentru cei dragi. Vă așteptăm cu cele mai noi colecții 2024!”

Date de contact Unisex Giota Boutique:

Potos
Tel.: +30 25930 52989
Instagram: Unisexgiota

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - colecții noi pentru femei, bărbați și copii; - produse de înaltă calitate de la branduri renumite; - boutique specializat în îmbrăcăminte și încălțăminte de marcă, pentru un stil unic.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos