Ta Adelfia – Sofia Traditional Products

Produse locale tradiționale

Produse locale la Ta Adelfia – Sofia Traditional Products din Theologos: miere, măsline, ulei de măsline, dulciuri, săpunuri.

Ta Adelfia – Sofia Traditional Products este o sursă binecunoscută pentru produse tradiționale, preparate artizanal, în Theologos.

Ta Adelfia este traducerea în greacă a cuvântului ‘’Frații’’. Dar sigur vă este mai cunoscută mama celor doi frați, draga noastră Sofia, un personaj pitoresc și vestit.

Pe Sofia o găsiți la punctul volant din centrul satului Theologos, în piațeta de după Taverna Iatrou, pe partea dreaptă.

Miere, dulceață de fructe cu miere, măsline, plante aromatice, săpunuri, dulciuri – vă lăsăm să descoperiți din bogățiile insulei Thassos, la Sofia. Vin turiști cazați în toate zonele insulei să cumpere produse tradiționale de la renumita doamna Sofia.

Satul Theologos, situat la 10 km de Potos este un mic sat de poveste, cu case tradiționale, magazine cu artă artizanală și curți pline cu flori. Chiar dacă veniți pentru faimoasa friptură de miel sau de ied la proțap, nu ratați o plimbare prin sat sau la cascadă și alegeți-vă ceva bun pentru acasă, pentru dvs. sau cei dragi.

Date de contact Ta Adelfia – Sofia Traditional Products:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/tWLq1m4q137GCmK78
Theologos
Tel.: +30 693 465 9805

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Theologos
Direcții

Recomandăm pentru: - produse tradiționale locale și preparate artizanal; - doamna Sofia, un personaj pitoresc și binecunoscut, simpatizat de turiști; - diverse produse: miere, măsline, ulei de măsline, dulciuri, săpunuri.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos