La Scala Beach

Rafinament natural, relaxare în lux

La Scala Beach, lângă Limenas, locul care vă face vacanțele de neuitat! Mediu natural uimitor, servicii impecabile, mâncare și băuturi grozave! Într-un cuvânt – vară!

La Scala Beach este situată lângă Capitala Limenas, în insula Thassos. Este un loc cu adevărat unic în care totul este creat pentru a vă simți în natură. Sunteți înconjurat de lemn, verdeață și nisip, gata să vă petreceți cele mai bune momente de vacanță. Aici vă puteți petrece întreaga zi. Începeți cu cafea și sucuri proaspete, continuați cu mâncare excelentă la plajă sau la restaurant și apoi încheiați ziua cu cocktail-uri și băuturi uimitoare la barul de la piscină.

Distracție la plajă
Conceptul principal al beach barului La Scala a fost acela de a recrea atmosfera vieții la bordul unui iaht luxos pe plajă, o propunere șic și stilată de a petrece o zi relaxantă sub soare, însoțită de sclipirea șampaniei și de nonșalanța exotică a narghilelelor.

Cocktailuri și mâncare
Clasice, signature blends și cocktail-uri de șampanie create de mixologi experimentați sunt servite la șezlongul confortabil, ca aperitiv la masă sau la sfârșitul mesei. Dacă nu vă puteți decide, doar descrieți ingredientele ideale pentru cocktail și iată-l: un cocktail La Scala făcut personalizat.

Meniul de plajă vă sugerează gustări ușoare: sandvișuri delicioase, salate și selecții de la Beef Corner, precum și cafea, sucuri proaspete și cocktail-uri, vă vor delecta pe șezlongurile confortabile, pentru ore întregi de relaxare și scufundări în ape cristaline!

Relaxați-vă cu cocktail-uri uimitoare și mâncare din bucătăria grecească!

Restaurant & mâncare grecească
Bucătăria grecească este una dintre cele mai bune din lume și o puteți gusta la maxim, aici la Restaurantul La Scala Beach! Meniul îi poate satisface pe cei mai pretențioși cu o varietate de specialități grecești, cum ar fi caracatița proaspătă până la paste gustoase și risotto.

Când te gândești la vară te gândești la vacanțe… cele mai bune și mai prețioase zile ale anului!

Și de aceea vreți să le petreceți în cel mai bun mod posibil… unde altundeva? La plajă! La Scala Beach Bar poate fi locul care vă va face vacanțele de neuitat! Mediu uimitor, servicii impecabile, mâncare și băuturi grozave! Într-un cuvânt – vară!

Date de contact La Scala:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/uAeqThGP1rUSwutL7
Limenas
Website: https://lascalabeach.com/
Facebook: http://www.facebook.com/lascalabeach
Instagram: https://www.instagram.com/la_scala_beach

Rezervări
E-mail: lascalabeach@gmail.com; info@lascalabeach.com
Tel. : +30 2593058411; +30 2593023395

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - atmosfera deosebită, decor luxos, mediul natural unic; - ședere plăcută pe tot timpul zilei, până seara târziu; - cocktail-uri fine; - servicii impecabile, specialități grecești și băuturi grozave.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos