The Bakery Potamia

Dulciuri tradiționale, la terasă, la răcoare

The Bakery  din pitorescul sat de munte Potamia, vă răsfață cu dulciuri tradiționale, patiserie, cafea și înghețată

The Bakery este o renumită cofetărie – patiserie – brutărie situată în centrului pitorescului sat de munte Potamia – un loc ideal pentru relaxare în zilele toride de vară.

Aici găsiți dulciuri preparate în laboratorul propriu, din cele mai bune ingrediente locale, produse de patiserie cu gusturi tradiționale, plăcinte, pizza, pâine proaspătă. Este o cofetărie și patiserie tradițională, cu produse din ingrediente clasice atent selecționate, preparate cu grijă și atenție pentru păstrarea gustului autentic.

O cafea bună, un dulce tradițional, o băutură răcoritoare – într-un loc plăcut, la umbra naturală a copacilor bătrâni – pot fi cele mai bune alegeri pentru momente de relaxare, în vacanța binemeritată!

Sau poate doriți o înghețată bună – aveți de ales dintr-o gamă variată de gusturi și topping-uri.

”Dacă doriți să le faceți celor dragi un cadou dulce personalizat, trebuie doar să comandați și să alegeți compoziția dorită. Noi vom realiza surprizele dulci, perfecte pentru orice ocazie. Realizam produse la comanda – torturi aniversare, personalizate, torturi pentru copii, candybar, torturi de nunta, botez sau majorat.” Pentru ocazii festive puteți comanda tortul dorit sau puteți alege prăjituri și produse de patiserie pentru a-i răsfăța pe cei dragi.

Date de contact The Bakery:

Facebook: The Bakery
Comenzi
E-mail: thymniouxenia@gmail.com
Tel.: +30 698 048 0236

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - dulciuri tradiționale preparate în laborator propriu; -preparatete ingrediente locale proaspete și de cea mai bună calitate; - atmosferă plăcută la umbra copacilor bătrâni și izvor răcoritor; - locație pitorească, ideală pentru relaxare în zile toride de vară.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos