Thassos Explorer Rent a Boat

Aventură pe mare

Descoperiți libertatea navigării cu Thassos Explorer din Skala Rachoni. Închiriere de ambarcațiuni fără a necesita permis, aventură relaxantă în apele cristaline ale Mării Egee și rezervare simplă – pentru amintiri de neuitat.

Thassos Explorer Rent a Boat este nou un centru de închiriere de ambarcațiuni de agrement, situat chiar  în portul Skala Rachoni. Aveți posibilitatea să închiriați bărci fără căpitan (conduceți dumneavoastră). Beneficiați de o experiență de navigare, fără a fi necesar să dețineți un permis de conducere.

Pentru experiențe memorabile, petreceți o zi navigând în valurile Mării Egee! Thassos Explorer oferă servicii profesionale de închiriere de bărci de agrement, fiind amplasat în portul satului Skala Rachoni.

Alegeți Thassos Explorer, pentru a explora minunățiile Mării Egee, bucurându-vă de apele sale cristaline într-o excursie plină de amintiri de neuitat. Vizitați cele mai frumoase plaje! Distracție și muzică.

Fără a fi necesar un permis de conducere, experiența de navigare devine accesibilă și simplă.

Clienții au opțiunea de a închiria ambarcațiuni fără căpitan, având astfel control total asupra experienței lor pe mare.

Echipa centrului oferă instruire, suport și informații utile, garantând o experiență sigură și plăcută pe mare.

Rezervarea unei ambarcațiuni prin Thassos Explorer este simplă și convenabilă, iar fiecare moment petrecut pe mare devine o amintire de neuitat. Alegeți Thassos Explorer din Skala Rachoni, pentru o experiență plăcută și sigură pe mare, cu bărci de agrement de calitate!

Date de contact Thassos Explorer Rent a Boat:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.61332
Skala Rachoni
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090015560741
Rezervări
Tel.: +30 6944615465

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - ambarcațiuni noi și sigure; - nu necesită permis de navigare; - control total pentru o experiență personalizată și intimă; - acces ușor la port, parcare; - echipa profesionistă: instructaj, suport și informații pentru o zi sigură și relaxantă pe mare.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos