Celeste Deluxe Apartments

Cazare de lux, la 40 m de plaja Golden Beach

Celeste Deluxe Apartments oferă cazare lux, la 40 m de plaja Golden Beach, în Skala Potamia. Studiouri și apartamente confortabile.

Celeste Deluxe Apartments sunt amplasate central, în renumita stațiune Skala Potamia, la 40 de metri de plaja Golden Beach. Unitatea de cazare este înconjurată de o grădină generoasă, oferind spațiu pentru relaxare oaspeților.

Studiourile spațioase Deluxe Triple (aproximativ 30 m2), situate la primul etaj sau parter, pot avea una sau două camere, cu un pat dublu și unul simplu, chicinetă complet utilată și baie cu duș. Acestea au, de asemenea, un dulap mare, aer condiționat, balcon sau terasă, seif, prosoape de plajă, Wi-Fi și facilități complete pentru baie și cameră.

Studiourile confortabile Deluxe Family (aproximativ 40 m2), la primul etaj sau parter, pot avea o sau două camere. Echipate cu un pat dublu și două simple, chicinetă complet utilată și baie cu duș, acestea includ, de asemenea, un dulap mare, aer condiționat, balcon sau terasă, seif, prosoape de plajă, Wi-Fi și toate facilitățile necesare pentru baie și cameră.

Apartamentele Executive cu vedere la mare (circa 50 m2), situate la etajul superior, oferă priveliști spectaculoase spre mare în zona Chrysi Akti și spre muntele Ipsario. Aceste apartamente cu două camere au camera principală cu un pat dublu și unul simplu, chicinetă complet utilată, baie cu duș și zonă de luat masa. A doua cameră dispune de două paturi simple și o masă de cafea. Apartamentele includ, de asemenea, dulapuri multiple, aer condiționat, balcoane, seif, prosoape de plajă, Wi-Fi și facilități complete pentru baie și cameră.

Curățenia este efectuată zilnic, iar pătuțurile sunt disponibile la cerere.

În curte este amenajat grătar și zonă de relaxare.
Parcarea este în zona publică, iar în apropiere se găsesc supermarketuri, magazine, taverne și cafenele.

Date de contact Celeste Deluxe Apartments:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 … 4d24.75882
Website: https://celeste-deluxe-apartments-skala … ooked.net/
Facebook: https://www.facebook.com/celestethassos/

Rezervări
E-mail: celestethassos@gmail.com
Tel.: +30 6982703791; +30 6985708610; +30 6992447373

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală, la 40 m de plaja Golden Beach; - studiouri și apartamente spațioase și confortabile; - curățenia exemplară; - grădină, grătar.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos