Thassian Villas

Eleganță, priveliște și relaxare

Thassian Villas din Limenas –  confort, relaxare la piscină și priveliște spectaculoasă

Thassian Villas este mic și select ansamblu rezidențial, compus din 6 vile distincte, fiecare dispunând de propria piscină privată. Situate pe o mică colină verde, vilele oferă o încântătoare panoramă asupra capitalei Limenas și mării.

Proprietatea include două tipuri de vile: vile cu 2 dormitoare și vile cu 3 dormitoare. Toate vilele sunt elegant mobilate, dotate cu bucătărie complet utilată, paturi cu saltele Coco Mat și lenjerie de calitate.

Vila cu 2 dormitoare dispune la parter de o încăpere de zi, o zonă pentru luat masa cu televizor și o bucătărie deschisă echipată complet, inclusiv cu frigider, mașină de spălat vase, plite de gătit și ustensile, cuptor/cuptor cu microunde, cafetieră, ceainic și toaster. Baia este dotată cu duș, toaletă și mașină de spălat. De asemenea, se pun la dispoziție masă de călcat și fier de călcat.
La primul etaj se află două dormitoare, fiecare cu un pat dublu și unul de o persoană. Aici, o baie cu duș, uscător de păr și toaletă completează confortul oferit.
Această locuință poate găzdui maxim 4 adulți și 2 copii cu vârsta până la 12 ani.

Vila cu 3 dormitoare prezintă aceleași facilități, cu mențiunea că dispune de un dormitor suplimentar cu pat dublu, situat la parter. Capacitatea maximă de cazare a acestei vile este de 6 adulți.

Găzduirea unui număr mai mare de persoane în vile decât cel menționat în descriere nu este posibilă.

Fiecare vilă dispune de propria piscină privată, cu terasă la soare, spațiu pentru relaxare cu masă și un grătar din piatră.

Alte facilități includ internet WI-FI gratuit, scaun înalt și pătuț la cerere, precum și loc de parcare gratuit în proximitatea vilelor.

Thassian Villas sunt amplasate la aproximativ 600 de metri de plajă, unde vă așteaptă șezlonguri, umbrele și o tavernă primitoare.

Date de contact Thassian Villas:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.69066
Limenas
Website: http://www.thassianvillas.com
Facebook: https://www.facebook.com/ThassianVillas

Rezervări
E-mail: info@thassianvillas.com
Phone Number : +30 69 72 277 860 ; +31 6 412 40 525

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - vilele luxoase fiecare cu piscină și facilități premium; - amplasarea într-o zonă liniștită, cu priveliște spectaculoasă către capitală și marea Egee.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos