Holiday Villa Thassos

Vilă frumoasă înconjurată de măslini, la 150 m de mare

Relaxare la Holiday Villa Thassos din Kinira, la 150 m de mare, cu priveliști spectaculoase și confort

Holiday Villa Thassos este situată la mai puțin de 150 de metri de țărmul mării, în zona micului sat Kinira, pitoresc și încântător, pe frumoasa coastă de est a insulei Thassos, la 22 km sud-est de portul Limenas.

Satul Kinira este situat într-un cadru natural liniștit, cu peisaje uimitoare, care vrăjesc inimile vizitatorilor, care continuă să se întoarcă iar și iar, pentru a se bucura de atracțiile spectaculoase. Chiar vis-a vis se află insula Kinira, adăugând o notă specială priveliștii uluitoare, cu stâncile sale abrupte și pădurile dense de pini.

Apartamentele și studiourile sunt alegerea perfectă pentru familiile și grupurile de prieteni, care doresc să petreacă o vacanță relaxantă și captivantă pe malul mării pe insula Thassos.

”Căutați noi experiențe și emoții? Doriți să vă lansați într-o aventură? Vă așteptăm”!

Grădina de măslini are două locuri de grătar și o zonă de parcare privată gratuită. Studiourile și apartamentele vă oferă toate dotările necesare pentru un sejur plăcut.

Frumoasa plajă cu nisip Paradise este situată la doi kilometri spre sud. Este renumită cu atracțiile sale uimitoare, nisipul fin și apele azurii și cristaline. Stâncile din apropiere sunt un loc tentant pentru pasionații de snorkeling. De asemenea, la șase kilometri spre nord veți găsi populara Golden Beach.

Cafenele, taverne și magazine sunt situate în imediata apropiere.

APARTAMENTE ȘI STUDIOURI

Sunt 4 apartamente la etaj, cu vedere la mare și 4 studiouri la parter, cu vedere la grădina de măslini. Toate sunt potrivite pentru cazarea a până la 4 persoane. Apartamentele și studiourile au aer condiționat și chicinete complet echipate, cu spațiu de gătit, băi și balcoane mobilate. Acestea sunt dotate cu televizoare cu ecran plat de 32 “și TV prin satelit cu pachete de programe în română, engleză, bulgară, greacă, poloneză, rusă, germană, etc.
Rețeaua Wi-Fi este gratuită și accesibilă în toate spațiile și zonele exterioare.

Studio
La parter se află 4 studiouri, fiecare cu un living spațios, cu o chicinetă complet utilată și un dormitor separat mobilat cu două paturi de o persoană și un pat supraetajat. Toate studiourile au baie privată și o terasă mare cu vedere la grădină.
Fiecare studio oferă cazare confortabilă pentru până la 4 persoane.

Apartament
La etaj sunt 4 apartamente cu vedere frumoasă la mare și la insula Kinira. Fiecare apartament are două camere: un dormitor separat și o cameră de zi cu chicinetă cu facilități de gătit, frigider și pat supraetajat. Apartamentele au băi private și balcoane mari cu vedere la Marea Egee, perfecte pentru a lua masa sau pentru a savura cocktailuri, bucurându-vă de frumosul peisaj.
Fiecare apartament oferă cazare confortabilă pentru până la 4 persoane / doi adulți într-o cameră separată și un pat supraetajat pentru doi copii.

Facilități
Parcare gratuită
Utilizarea gratuită a facilităților de grătar
Rețea Wi-Fi gratuită

POLITICA DE GĂZDUIRE
Check-in: 14:00 – 23:00
Check-out: 7:00 – 10:30
Fumatul nu este permis în camere și în zonele interioare.

”Dacă visați să vă petreceți vacanța într-o locație frumoasă înconjurată de măslini, nisip și mare, raiul este aici, la HOLIDAY VILLA THASSOS!”

Date de contact Holiday Villa Thassos:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.76033
Kinira
GPS 40.6723619, 24.7602292
Website: http://www.hvthassos.com

Rezervări
E-mail: info@hvthassos.com
Tel.: M: + 30 6934135350 Greece; M: +359 898575335 Bulgaria; М: +359 888524400 Bulgaria; T: +30 2593041222 Greece

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kinira
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștea superbă, către mare și insula Kinira; - apartamentele și studiourile confortabile, complet echipate pentru o ședere plăcută; - accesul facil la renumitele plaje Paradise și Golden Beach; - ambianța de un calm liniștitor din satul Kinira, cu peisaje captivante.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos