Rent a Boat Giannos

Aventuri de neuitat

Rent a Boat Giannos din Skala Rachoni – ambarcațiuni noi, ideale pentru călătorii sigure și confortabile. Închiriați cu sau fără căpitan, nu necesită permis. Aventuri maritime de neuitat!

Rent a Boat Giannos este un centru de închiriere de bărci mici, de agrement, situat în centrul portului Skala Rachoni.

Flota este formată din patru ambarcațiuni noi-nouțe de 4,5 – 5 m, complet echipate pentru o călătorie confortabilă și sigură. Pentru a conduce ambarcațiunea nu este necesar permis de conducere.

Barca poate fi închiriată fără căpitan (conduceți dvs.) sau cu căpitan.

Veți primi instrucțiuni detaliate și o lecție de manevrare și conducere a bărcii.

Pe ambarcațiuni veți găsi instrucțiuni și o hartă a zonei, toate echipamentele de salvare cerute de lege, plus veste de salvare suplimentare pentru copii (gratuit). Barca este echipată cu prelată de soare, aveți muzică, frigider, masă-șezlong-pat-canapea (de piele), pentru a satisface dorințele fiecărui client.

”Dorim să vă oferim o călătorie sigură și frumoasă. Toate ieșirile pe mare depind de vremea pe care o urmărim zilnic. În caz de condiții meteorologice nefavorabile, închirierea se anulează și vi se rambursează depozitul sau rezervarea este reprogramată.”

Se organizează excursii pentru pescuit.

Programul de ieșire pe mare este 9:00 – 20:00. Puteți rezerva pentru o jumătate de zi sau o zi întreagă și puteți alege dacă doriți dimineața sau după-amiaza.

Date de contact Rent a Boat Giannos:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.61344
Skala Rachoni

Rezervări
Program pentru informații și rezervări – zilnic între orele 21:00-9:30.
Tel.: + 30 6946031521 Viber, WhatsApp
+30 6948097099
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089626132441

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm Rent a Boat Giannos pentru: - experiențe de neuitat: închiriați o barcă, pentru aventuri maritime memorabile; - conduceți fără permis, simplu și ușor; - echipament complet inclus pentru o călătorie sigură și distractivă; - flexibilitate program: rezervați pentru jumătate de zi sau zi întreagă, oricând.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos