Cafe Pizza Restaurant Grill Kallirachi

Mâncare tradițională, pizza - totul bun

Descoperiți tradiția culinară la Cafe Pizza Restaurant Grill Kallirachi, în Skala Kallirachi. Meniu variat, priveliște la port

Localul Cafe Pizza Restaurant Grill Kallirachi este situat în centrul satului Skala Kallirachi, în zona portului.

Meniul variat include mic dejun englezesc, omletă, pizza, diverse preparate din carne, pește, spaghete, înghețată, băuturi răcoritoare.

Localul este renumit pentru atmosfera sa liniștită, meniul variat, mâncare proaspăt gătită și o pizza foarte bună.

Oaspeții pot savura bucatele delicioase într-o atmosferă relaxantă, beneficiind de o priveliște spectaculoasă asupra apusului de soare și a portului pitoresc, fie că aleg să se așeze la o masă pe faleză sau să savureze o cafea aromată.

Localul dispune de o gamă diversă de opțiuni culinare, inclusiv preparate tradiționale, satisfăcând gusturile clienților. Personalul amabil și profesionist se asigură că experiența fiecărui client este una plăcută.

Pizza și cafea Take away.

Cu ospitalitatea tradițională grecească și preparate gustoase, localul este potrivit atât pentru mese cu familia, evenimente speciale sau simple momente de relaxare într-un mediu prietenos.

Date de contact Cafe Pizza Restaurant:

o recenzie

  1. Cel mai bun restaurant din kallirachi 🥰🥰

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Kallirachi
Direcții

Recomandăm pentru: - meniul variat, de la mic dejun englezesc la preparate tradiționale; - atmosfera relaxantă cu priveliște la faleză; - ospitalitate.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos