Magda’s House

Confort și natură

Magda’s House, locul perfect pentru vacanțe în Thassos. Case de vacanță spațioase și bine echipate în Astris, în zonă cu livezi de măslini. Relaxare și distracție, facilități moderne, grătar, curte imensă.

Magda’s House este situată in Astris, în punctul sudic al insulei, la 6 km de Potos și la 9 km de Limenaria, într-o zonă frumoasă și liniștită, înconjurată de măslini și păduri de pini. Proprietatea este formată din 4 case bine echipate – 2 maisonette (80 mp) și 2 studiouri (43 mp).

Studiourile sunt cu adevărat spațioase și decorate cu elemente din lemn pentru o atmosferă plăcută și unică. Acestea oferă, un pat dublu și un pat de o persoană, TV cu ecran plat de 24 inch, A/C, bucătărie utilată, baie (cu prosoape de baie, uscător de păr, gel de duș – șampon).

Maisonettes au două nivele și sunt decorate, de asemenea, cu elemente din lemn, oferind o atmosferă confortabilă și relaxantă. Parterul este format dintr-un living, cu un smart TV cu ecran plat de 32 inch cu Netflix și YouTube, masă, bucătărie utilată, o cameră cu un pat dublu sau paturi supraetajate pentru copii, baie (echipată cu prosoape de baie, uscător de păr, gel de duș – șampon). Etajul include un pat dublu confortabil, A/C, televizor cu ecran plat de 24 inch, un al doilea living și o vedere panoramică uimitoare a grădinii din împrejurime.

Facilități:
Loc de joacă
Terasă exterioară
Chioşc
Sezlonguri
Parcare privată gratuită
Duș în aer liber
Mobilier de grădină
grătar

Magda’s House este un loc adecvat pentru a găzdui familii și grupuri, putând fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră, în dorința de a avea o vacanță relaxantă.

Oaspeții se pot relaxa bucurându-se de o seară de grătar pe gazonul verde sau de cafeaua de după-amiază în zonele de petrecere a timpului în aer liber.

Vă așteaptă un loc liniștit cu 4.000 mp de spațiu exterior, cu oportunitatea de odihnă și distracție. Sunt permise și animalele de companie!

Este oferit acces gratuit la internet pe întreaga proprietate.

Datorită amplasării, accesul se face ușor, cu mașina, la plajele din zonă, în câteva minute. Există atât plaje neamenajate, cât și plaje organizate. De exemplu, plaja Psili Ammos, cu apele sale cristaline, se află la doar 1 km distanță. De asemenea, puteți vizita plaja Salonikios (1,5 km) sau Giola, cu renumita piscină naturală. În zona Astris aveți și un mini-market, o benzinărie și o tavernă lângă magazin. Totul este în apropiere, astfel încât oaspeții pot avea acces ușor cu mașina în diverse zone ale insulei (10 minute de Potos și 15 minute de Limenaria).

Magda’s House vă oferă tot ce are nevoie o familie pentru a petrece vacanțe unice pe o insulă grecească. ”Așteptăm cu nerăbdare să vă găzduim și să vă cunoaștem prietenii și familia!”

Date de contact Magda’s House

Localizare: Astris
Website: http://www.magdashousethasos.com/en/

Rezervări
E-mail: magdas_house@yahoo.gr
Tel.: +302593052869
Mobil: +306979914271

o recenzie

  1. My home away from home

    Casa Magdei este primitoare si curata, iar curtea este un vis! Iar gazda te primeste cu un zambet cald! Recomand din tot sufletul aceasta cazare!

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Astris
Direcții

Recomandăm pentru: - cazări spațioase; - curte mare, grătar, spații de relaxare și luat masa; - zonă liniștită și verde.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos