Os Ev Parestite Patisserie

Dulciuri tradiționale, gusturi unice

În portul vechi al Limenariei, Os Ev Parestite Patisserie vă invită să vă bucurați de delicii autentice, cafea și priveliște la mare. Tradiție dulce din anul 1952!

În inima pitorescului port vechi al Limenariei, se deschide o poartă către o experiență culinară deosebită la Os Ev Parestite Patisserie. Acest loc fermecător este o oază a rafinamentului și a deliciilor. Aici puteți  savura cafele aromate, învăluiți de atmosfera liniștită și de priveliștea uluitoare la malul mării.

Numele grecesc al patiseriei, „ΩΣ ΕΥ ΠΑΡΕΣΤΗΤΕ!”, ce se traduce „Bine ați venit!”, reprezintă o invitație caldă și prietenoasă pentru fiecare vizitator.  Patiseria este emblematică pentru gustul și mirosul inconfundabil al specialităților locale precum „Loukoumades”, o delicatesă ce poartă povestea bogată a tradiției gastronomice grecești.

Din 1952, aroma dulce a „Loukoumades” de la Os Ev Parestite Patisserie înmiresmează centrul Limenariei, oferind momente de plăcere atât localnicilor, cât și turiștilor.

Prepararea artizanală este un secret transmis din generație în generație, păstrând vie și vibrantă pasiunea pentru tradiția culinară autentică.

Familia ce deține patiseria pregătește cu grijă și pricepere toate produsele în casă, aducându-le pe mesele clienților zilnic. De la înghețată de casă și baclava, la plăcinte tradiționale „bougatsa” și dulciuri sofisticate, fiecare creație reprezintă o expresie autentică a iubirii pentru arta patiseriei.

Vă puteți un tort pentru zile aniversare sau vă puteți comanda exact tortul special pe care îl doriți.

Patiseria Os Ev Parestite vă așteaptă  să savurați bucuria gustului autentic într-un cadru plin de tradiție și căldură familială. Invitați-vă prietenii și familia să se alăture acestei călătorii culinare unice, pentru o experiență memorabilă și rafinată.

Date de contact Os Ev Parestite:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57795
Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/oseuparestite/
Tripadvisor: https://www.tripadvisor.com/Restaurant_ … lands.html

Comenzi
E-mail: helenbas65@yahoo.gr
Tel.: +30 2593051617 ELENI BLIONI

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - deserturi locale, precum „Loukoumades” și bucuria autentică a gustului tradițional; - priveliștea la pitorescul port vechi- savurați cafea bună cu vedere la mare; - tradiție: arta patiseriei, cu o continuitate transmisă din generație în generație; - produse proaspete, preparate în casă, inclusiv înghețată, baclava și plăcinte tradiționale.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos