Taverna Mouses

Tavernă tradițională, cu un meniu variat și preparate cu legume organice din ferma proprie

Taverna Mouses din Limenas este una dintre cele mai lăudate taverne din insula Thassos. Oaspeții sunt întâmpinați cu cea mai mare curtoazie și cu respect, așa cum sunt primiți niște prieteni.

Mouses este situată pe faleza Thassos Town / Limenas, în zona Portului Nou, la aproximativ 100 de metri de zona  unde acostează feriboturile.

La Taverna Mouses veți fi primit și servit cu amabilitate și vă veți bucura de un meniu variat cu mâncăruri foarte gustoase. Multe din legumele pe care le veți consuma provin din propria fermă. Acestea sunt cultivate pe principii organice, iar aceasta, cu siguranță, se simte în gustul deosebit de bun al preparatelor.

Toți cei care lucrează aici își iau în serios treaba și muncesc din greu, pentru a oferi tuturor clienților preparate gustoase, într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Servicii prompte, feluri de mâncare tradiționale și proaspete, atmosfera deosebită și prețuri rezonabile – sunt caracteristicile care asigură bunul renume al tavernei și datorită cărora oaspeții revin an de an.

Meniul conține o mare varietate de de salate proaspete preparate cu legume organice din grădinile proprii, feluri de mâncare excelent gătite din carne macră, aleasă din măcelăria locală. La ocazii speciale, servim popularul “Kontosouvli”, o delicioasă friptură de porc la rotisor. Peștele este proaspăt, adus zilnic de pescarii locali ce pescuiesc în apele curate din Thassos. Desigur, pe lista bunătăților din mare, se numără și fructele de mare: calamari, creveți, midii și caracatița.

De-a lungul timpului, meniul a fost adaptat și pentru gusturile turiștilor care preferă și alte feluri de mâncare. Așadar, veți putea să vă delectați și cu supe de pește, ciorbă de perișoare și diferite tipuri de paste.

Aviz iubitorilor de pizza și pită: maestrul brutar își merită pe deplin renumele. Musai să încercați măcar gustoasa pita făcută pe loc, în cuptorul cu lemne.

Într-o zonă aglomerată ca cea a portului, este bine să știți ca taverna Mouses asigură locuri de parcare pentru clienți, în spatele tavernei. Iar în spațiul de joacă amplasat la umbră, cei mici se pot juca în voie.

Date de contact pentru Taverna Mouses:

Localizare: https://maps.app.goo.gl/cwXxeK5zxzbGXhKe9
Limenas
Facebook: https://www.facebook.com/tavernmouses

Rezervări
Tel.: +30 2593023697

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - mâncărurile și salatele care sunt preparate cu legume din grădina organică proprie; - meniul variat și preparatele foarte gustoase; - servirea cu amabilitate și profesionalism; - locurile de parcare destinate clienților, în spatele tavernei.

↓ Harta recomandărilor Forum Thassos

↓ Harta parcărilor din Thassos